دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۷۸۲۲
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۴
مربای میوه یکی از پرطرفدارترین مواد غذایی برای وعده صبحانه و عصرانه است و متخصصان می‌گویند مصرف آن می‌تواند به تقویت سلامت بدن کمک کند.

به گزارش آوای خزر، مربای میوه یکی از پرطرفدارترین مواد غذایی برای وعده صبحانه و عصرانه است. بسیاری از مردم دوست دارند صبح خود را با یک صبحانه پرانرژی و خوشمزه کره و مربای میوه آغاز کنند. در کنار طعم بی نظیر مربای میوه، کمتر کسی به خواص بی نظیر این ماده غذایی برای سلامت بدن توجه دارد.

عجیب‌ترین خواص مربای میوه


۱- مربای میوه برخلاف کره، روغن، نوتلا و پنیر فاقد کلسترول و چربی است. از همین روی، مصرف آن باعث افزایش چربی بدن نمی‌شود و اگر در مصرف آن اعتدال را رعایت کنید به توازن وزن بدن کمک می‌کند.

۲- پکتین ماده‌ای است که تقریبا در تمامی میوه‌ها وجود دارد. پکتین در حقیقت یک فیبر قدرتمند است که در بدن مانند ژله عمل می‌کند. در فرآیند گرمادهی و تهیه مربای میوه این ماده نیز دستخوش تغییرات مثبتی می‌شود. تحقیقات نشان داده است پکتین اصلاح شده در مربا خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد و باعث بهبود سلامت مو، پوست و ناخن‌ها می‌شود. همچنین مصرف مربا به دلیل وجود این ماده بروز یبوست و خطر پوکی استخوان را کاهش می‌دهد.

۳- مربا دارای شکر و سرشار از انرژی و فیبر است. مصرف مربا باعث می‌شود زودتر سیر شوید و مانع از پرخوری در وعده صبحانه می‌شود. پرخوری نکردن در وعده صبحانه همچنین خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش می‌دهد.

۴- از آنجا که مربا از حجم بالایی از میوه‌های مختلف تهیه می‌شود خطر بروز سکته مغزی، حمله قلبی و بیماری‌های قلبی – عروقی را کاهش می‌دهد.

 

عجیب‌ترین خواص مربای میوه


۵- مربا غنی از آنتی اکسیدان‌های مختلف و قدرتمند است. همین موضوع خطر ابتلا به سرطان‌های مختلف به ویژه سرطان‌های دهان، معده، کلون را کاهش می‌دهد. مصرف مربا در زنان باردار نیز باعث کاهش خطر بروز نقص لوله عصبی، "اسپینا بیفیدا" (شکاف مادرزادی مهره‌های نوزاد) و "آنانسفالی" (اختلال مغزی ناشی از نقص در کانال عصبی) در مراحل رشد جنین می‌شود.

۶- اگر مربا از میوه‌های کاملا رسیده تهیه شده باشد، سرشار از مواد مغذی و ویتامین‌های مختلف است./لانگ گرون

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار