دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۸۳۱۰
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۷
معاون غذا و داروی وزارت بهداشت گفت: در ۲ سال گذشته برچسب گذاری در حوزه تجهیزات پزشکی ۲۵۹ درصد رشد داشته ولی دامنه کار بسیار وسیع است.

به گزارش آوای خزر، آقای محمدرضا شانه ساز در برنامه گفتگوی ویژه خبری دوشنبه شب شبکه دو سیما درباره نشت دارو در شبکه توزیع افزود: وزارت بهداشت و حوزه سازمان غذا و دارو به عنوان بخش تخصصی که درگیر این موضوع است می‌تواند ادعا کند تنها مجموعه‌ای می‌باشد که تمام کالا‌های وارداتی سلامت محور یعنی دارو، مکمل، آرایشی، بهداشتی، غذا، تجهیزات و مکمل‌های ورزشی را برچسب گذاری  می‌کند.
وی ادامه داد: در حوزه دارو هم از سال ۹۲ تا آخر سال ۹۷ حدود ۴ میلیارد واحد کالا را برچسب گذاری کرده بودیم و در سال  های ۹۸ و ۹۹ که مصادف با تحریم‌ها و کرونا بوده  هم ۴ میلیارد واحد برچسب گذاری شده است.
آقای شانه ساز گفت: سامانه تی تک به صورت کامل در دسترس است و در داروخانه‌های شهری این موضوع را دنبال می‌کنیم، بیمه‌ها ۶۰۰ قلم از دارو‌ها را تا از سامانه تی تک استعلام نکنند پرداخت نمی‌کنند.
وی خاطر نشان کرد: آنچه که در این سال‌ها تلاش کردیم ایجاد زیرساخت است که اکنون انجام شده است و همچنین الزامات قانونی که چند ۱۰ هزار شرکت و واحد عرضه کننده را شامل می‌شود در این چارچوب قرار دادیم؛ بخش خصوصی هم با تمام مشکلاتی که در تحریم‌ها وجود داشته است برچسب گذاری‌ها را شروع کردند و الآن زمان بهره برداری از سامانه هاست.
وی ادامه داد: ۶۰۰ قلم دارو‌هایی که بیمه‌ها با استعلام از سامانه تی تک پرداخت می‌کنند حدود ۹۰ درصد گردش مالی بیمه‌ها را تشکیل می‌دهد، ولی ۱۰ درصد هم باید حل شود.
معاون غذا و داروی وزارت بهداشت گفت: در دو سال گذشته ۲۵۹ درصد شناسه گذاری و برچسب گذاری در حوزه تجهیزات پزشکی رشد داشته اما دامنه کار بسیار وسیع است یعنی این میزان شاید ۵۰ درصد کل آمار تجهیزات پزشکی را شامل نشود.
وی افزود: در موضوع درمان به دلیل تعدد سامانه‌ها که لینک کردن آن‌ها با سامانه تی تک کار زمان بر بوده فاصله‌ای اتفاق افتاده است؛ سازمان‌های بیمه گر یک طرف موضوع هستند و معاونت درمان و سامانه‌های  این معاونت یک طرف دیگر و همچنین سامانه تی تک.

سانه ساز ادامه داد: تا سال ۹۷ پانزده هزار و ۸۰۸ نوع تجهیزات پزشکی برچسب گذاری شده که در سال ۹۹ این تعداد ۵۶ هزار و ۷۰۰ بوده و حدود ۲۵۹ درصد رشد داشته است و اینکه همکاران در بیمارستان‌ها از زیر ساخت ایجاد شده استفاده کنند باید بیمه‌ها پای کار بیایند.

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار