دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۸۶۷۹
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۹
وقتی از ماکارونی حرف می‌زنیم به یاد ایتالیا خاستگاه این غذای خوشمزه می‌افتیم، کشوری که به خوشمزه‌ترین انواع ماکارونی معروف است. با وجود اینکه پخت ماکارونی ساده است اما در پخت آن مرتکب اشتباهات بزرگی میشویم.

آوای خزر/ آب‌کش کردن ماکارونی یکی از اشتباهات است که باعث از بین رفتن نشاسته موجود در آن می‌شود و وقتی نشاسته ماکارونی از بین برود، سس را به خوبی جذب نمی‌کند. در این گزارش با روش‌ پخت ماکارونی به شیوه ایتالیایی‌ها آشنا خواهید شد.

در این گزارش با فوت و فن‌های پخت ماکارونی با ما همراه باشید:

ماکارونی را آبکشی نکنید

فوت و فن‌های پخت ماکارونی به سبک مردم ایتالیا

ماکارونی را آبکش نکنید، زیرا نشاسته ماکارونی را از بین می‌برد و در این صورت سس یا مایه جذب ماکارونی نمی‌شود. بعد از آبکش کردن ماکارونی بدون ریختن آب، فورا سس را به آن اضافه کنید.

تهیه سس قرمز با گوجه‌فرنگی نرم

فوت و فن‌های پخت ماکارونی به سبک مردم ایتالیا

برای به دست آوردن سس ایده‌ال، باید از گوجه فرنگی رسیده با بافت نرم استفاده کنید، سپس پوست آن را بکنید، داخل یک کاسه بریزید و بگذارید چند دقیقه روی حرارت ملایم بپزد، سپس کمی نمک و مقداری برگ ریحان تازه به آن اضافه کنید. سپس روغن زیتون را به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید.

جلوگیری از چسبیدن ماکارونی

فوت و فن‌های پخت ماکارونی به سبک مردم ایتالیا

برخی بر این باورند که افزودن کمی روغن به آب جوش باعث می شود که ماکارونی به هم نچسبد، اما در واقع، این اطلاعات نادرست است. باید گفت که افزودن روغن در انواع مختلف آن اقدامی بی فایده است، برای جلوگیری از چسبیدن ماکارونی، فقط باید هر دو دقیقه یکبار در حین پخت آن را هم بزنید.


زمان پخت

فوت و فن‌های پخت ماکارونی به سبک مردم ایتالیا

برای پختن ماکارونی به دستورالعمل روی بسته احترام بگذارید و خلاقیت شخصی خود را کنار بگذارید. اگر از ماکارونی‌های نیمه‌آماده استفاده می‌کنید، زمان پخت دو تا سه دقیقه نسبت به زمان مطلوب ماکارونی عادی، کاهش پیدا می‌کند.‌

نمک و ماکارونی

فوت و فن‌های پخت ماکارونی به سبک مردم ایتالیا

نمک و ماکارونی، را به طور همزمان در آب جوش نریزید، زیرا هر دو به کاهش درجه حرارت آب و در نتیجه کند شدن روند جوش کمک می‌کند. بنابراین توصیه می‌شود نمک و سپس ماکارونی بریزید.

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار