دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۹۱۸۸
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۲
دانشمندان انگلیسی تأثیر سیگار کشیدن بر خطر بیماری شدید و مرگ ناشی از کووید ۱۹ را فاش کردند.

به گزارش آوای خزر، به نقل از اسپوتنیک، محققان در بریتانیا به این نتیجه رسیدند که سیگار کشیدن خطر بیماری‌های شدید و مرگ ناشی از کووید ۱۹ را افزایش می‌دهد. نتیجه تحقیق این دانشمندان در مجله Thorax منتشر شده است و آنها تاثیر سیگار کشیدن بر خطر مرگ ناشی از کووید ۱۹ را ارزیابی کردند.

شواهد در مورد تأثیر سیگار کشیدن بیماران بر روند بیماری کرونا هنوز بحث‌برانگیز است، کارشناسان دانشگاه‌های بریستول و آکسفورد در مقاله خود تجزیه و تحلیل داده‌های مشاهده‌ای را با تصادفی ترکیب کردند، تکنیکی که از انواع ژنتیکی به عنوان متغیرها برای تعیین تأثیر یک عامل خطر بر پیامد بیماری استفاده می‌کند.

دانشمندان داده‌های مربوط به سلامت بیش از ۴۲۱ هزار بیمار را که در سال‌های ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ در مطالعه بیوبانک انگلستان شرکت کرده بودند و در نتیجه ژنوتیپ آنها شناخته شده بود، تجزیه و تحلیل کردند. از این تعداد، بیش از ۱۳ هزار نفر آزمایش پی سی آر را انجام داده‌اند. ویروس کرونا در ۱۶۴۹ نفر تشخیص داده شد. ۹۶۸ نفر از آنها در بیمارستان بستری شده بودند، ۴۴۴ نفر فوت کردند. در عین حال، تنها چهار درصد از تعداد کل شرکت‌کنندگان در این مطالعه سیگاری بودند که از این تعداد تنها ۲۹ درصد از افراد به طور شدید سیگاری بودند. به طور کلی، افراد سیگاری ۸۰ درصد بیشتر از افراد سالم  در اثر کرونا در بیمارستان بستری شدند.

این تحقیق نشان داد که افراد مستعد ژنتیکی برای سیگار کشیدن با ۴۵ درصد افزایش خطر ابتلا به عفونت کرونا همراه است. خطر بستری شدن ۶۰ درصد ، مرگ ۳۵ درصد افزایش می‌یابد. سیگار کشیدن شدید خطر ابتلا به کرونا را بیشتر، بستری شدن را ۵ برابر و مرگ ده نفر را دو برابر می‌کند.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها