دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۹۲۶۵
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۲
وزوز و کیپی گوش دلایل زیادی دارد که می توان از میان همه آنها به افزایش جرم گوش، پیرگوشی و آلرژی اشاره کرد.

به گزارش آوای خزر،سیدجواد محمدی متخصص و جراح گوش و حلق و بینی درباره افرادی که اظهار می‌کنند وقتی به حمام می‌روند دچار گرفتگی گوش می‌شوند و همچنین راه های درمان آن گفت: این افراد به احتمال زیاد دچار جرم گوش شده اند و چون این ترشحات آب‌دوست هستند به هنگام حمام رفتن، افزایش حجم پیدا کرده و کیپی گوش را ایجاد می کنند.


محمدی ادامه داد: طی گذشت زمان جرم‌ها خشک شده و کیپی از بین می رود در این حالت کشیدن گوش موجب بهتر شدن کیپی می‌شود. این افرد باید به متخصص مراجعه کنند. دو روش ساکشن گوش و شستشو با آب و سرنگ است که به اعتقاد اغلب پزشکان نوع ساکشن بهتر است.


وی با اشاره به آلرژی که می‌تواند به سه دسته دوره ای، دائمی و فصلی تقسیم شود گفت : نوعی که بیشتر از 3 ساعت در روز و بیش از 9 ماه در سال طول بکشد دائمی است و شخص باید برای درمان آن به کلینیک های آلرژی مراجعه کرده و واکسن دریافت کند اما برای بهبود آلرژی های فصلی از اسپری‌های کورتون بینی مثل نازونکس و قرص‌های آنتی هیستامین استفاده کرد.


محمدی درباره دلایل ایجاد وزوز گوش به ویژه برای افراد بالای 50 سال اظهار داشت: وزوز گوش دلایل مختلفی همچون جرم ساده و مشکلات گوش میانی و داخلی دارد. اما در سنین بالای 50 سال، کاهش شدت شنوایی می‌تواند منجر به وزوز گوش شود.چون روند پیرگوشی از بالای 50 سال متظاهر می‌شود. این افراد باید نوار گوش بدهند.


متخصص و جراح گوش و حلق و بینی درباره سرگیجه ناشی از تکان خوردن آب گوش میانی گفت: این اصطلاح غلط است. در گوش میانی آبی وجود ندارد که تکان بخورد و موجب سرگیجه شود. بلکه در گوش داخلی فضاهایی وجود دارد که حاوی مایع و بلورهای کلسیم است که اگر از جای خود تکان بخورند موجب سرگیجه‌های چند ثانیه ای تا 1 دقیقه ای می‌شود. این مشکل خیلی جدی نیست و معمولا با استراحت و مصرف دارو کنترل می‌شود. برای درمان این نوع سرگیجه باید به پزشک مراجعه کرد واستفاده از داروهای بتاسرک و اکتوسرک و بتا هیستیل پیشنهاد می‌شود.


وی درباره افرادی که چندسال پس از خارج کردن جرم گوش دچار سفتی و درد داخل گوش می شوند گفت: این حالت ربطی به جرم گیری ندارد. احتمالا این افراد دچار اوتیت اکسترن( التهاب گوش خارجی)، دیابت و پارگی پرده گوش هستند که موجب ورود ترشحات از گوش میانی به گوش خارجی می شود. این حالت در افرادی که گوش خود را دستکاری می کنند ، در استخر شنا می کنند و غواص و نجات غریق هستند و یا زیاد حمام می کنند و پس از آن گوش خود را با سشوار خشک نمی‌کنند دیده می شود.


محمدی در پایان یکی از دلایل خارش و وزوز گوش پس از عمل پرده گوش را رد پیوند عنوان کرد و گفت: افرادی که دچار این علائم هستند باید به پزشک مراجعه کنند.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: وزوز گوش
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها