دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۰۸۱۴
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۲
پاستای فوری چیکن آلفردو یک انتخاب بسیار ساده و خوشمزه برای شام است. برای تمام کار هم فقط به یک ماهیتابه احتیاج دارید.

آوای خزر/ مواد لازم برای درست کردن چیکن آلفردو 

۵۰۰ گرم سینه مرغ تکه‌شده

یک قاشق چای‌خوری نمک

یک‌دوم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک قاشق غذاخوری کره

۳ حبه سیر رنده‌ شده

۲ و نیم فنجان آب مرغ

یک فنجان خامه

۳۰۰ گرم پاستای فتوچینی

یک‌دوم فنجان پنیر پارمسان رنده شده

جعفری خرد شده

طرز تهیه چیکن آلفردو | ترفند تبدیل این غذا به یک پاستای گیاهی

طرز تهیه چیکن آلفردو

۱- مرغ را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. روغن زیتون را در یک ماهیتابه داغ کنید و مرغ را اضافه کنید و آن را تفت دهید تا یک طرفش به رنگ طلایی و قهوه‌ای درآید. حالا آنها را برگردانید و طرف دیگر را بپزید. مهم نیست که تکه‌های مرغ در این مرحله کاملا پخته نشوند. بعد از این که پاستا اضافه شود، کاملا می‌پزد.

طرز تهیه چیکن آلفردو | ترفند تبدیل این غذا به یک پاستای گیاهی

۲- کره و سیر را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. یک تا ۲ دقیقه این کار را ادامه دهید.

طرز تهیه چیکن آلفردو | ترفند تبدیل این غذا به یک پاستای گیاهی

۳- آب مرغ و خامه را به مواد اضافه کنید، به هم بزنید تا همه مواد مخلوط شوند.

طرز تهیه چیکن آلفردو | ترفند تبدیل این غذا به یک پاستای گیاهی

۴- فتوچینی‌ها را نصف کنید و در ماهیتابه بریزید.

طرز تهیه چیکن آلفردو | ترفند تبدیل این غذا به یک پاستای گیاهی

۵- در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید پاستا برای ۶ دقیقه بپزد.

طرز تهیه چیکن آلفردو | ترفند تبدیل این غذا به یک پاستای گیاهی

۶- پنیر پارمسان و پنیر خامه‌ای را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد جذب پاستا شوند و پنیر خامه‌ای روی مخلوط آب شود.

طرز تهیه چیکن آلفردو | ترفند تبدیل این غذا به یک پاستای گیاهی

۷- جعفری‌ها را به عنوان چاشنی روی پاستا بریزید. پنیر پارمسان بیشتری اضافه کنید و به سرعت غذا را سرو کنید تا سرد نشود.

طرز تهیه چیکن آلفردو | ترفند تبدیل این غذا به یک پاستای گیاهی

ترفند تبدیل کردن آلفردو به یک پاستای گیاهی

می‌توانید این دستور را به یک پاستای گیاهی تبدیل کنید. برای این کار باید از آب سبزیجات به جای آب مرغ استفاده کنید و سبزیجات مورد علاقه‌تان را به پاستای در حال پخت اضافه کنید. همچنین می‌توانید به این غذا اسفناج و بروکلی خیلی ریزشده اضافه کنید. تنها چیزی که باید در نظر داشته باشید این است که سبزی‌ها را زودتر از موعد اضافه نکنید. چون بیش از حد پخته می‌شوند و رنگشان تغییر می‌کند.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها