دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۱۷۰۳
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۲
با وجود پیشرفت‌های فراوانی که در فناوری تلفن‌های همراه و افزایش دکل‌های آنتن‌دهی انجام شده است همچنان یکی از مشکلاتی که کاربران تلفن همراه با آن مواجه می‌شوند عدم آنتن‌دهی تلفن همراه در برخی موارد می‌باشد.
به گزارش آوای خزر، برای حل مشکل آنتن‌دهی تلفن همراه می‌توان از روش‌های زیر استفاده کرد:
یکی از روش برای زمانی که تلفن همراه آنتن ضعیف دارد عدم استفاده از قاب می‌باشد با توجه به اینکه آنتن گوشی‌های هوشمند نسل جدید در داخل گوشی می‌باشد استفاده از قاب‌های ضخیم می‌تواند بر آنتن‌دهی گوشی تاثیر داشته باشد و حذف آن باعث بهبود در قدرت دریافت سیگنال شود.
 
راه حل هایی برای تقویت آنتن موبایل
 
از راه‌های دیگری که در آنتن‌دهی تلفن همراه بی تاثیر نمی‌تواند باشد قرار دادن گوشی تلفن همراه در حالت flight mode است این روش باعث می‌شود تلفن همراه شبکه‌های در دسترس را مجدد پیدا کند. در هنگام سفر دقت نمایید که ری استارت کردن تلفن همراه در هنگام عبور از مرز‌های بین‌الملل ضروری است، زمان وارد شدن و یا خروج از مناطق رومینگ تلفن همراه خود را خاموش و بعد از چند ثانیه آن را روشن نمایید.
 
راه حل هایی برای تقویت آنتن موبایل
 
یکی از مواردی که باید به آن توجه شود خرید گوشی تلفن همراه از فروشگاه‌های معتبر می‌باشد و پس از خرید، رجیستر کردن تلفن همراه در سامانه همتا ضروری می‌باشد، زیرا گوشی‌هایی که به صورت قاچاق وارد کشور می‌شود قابلیت استفاده برای سیم‌کارت‌های ایرانی را ندارد و پس از مدتی آنتن آن رفته و غیر قابل استفاده می‌شود.
 
در برخی موارد ممکن است گرد و غبار و آلودگی بر روی سیم کارت باعث اختلال در آنتن دهی تلفن همراه شود. می‌توان با استفاده از یک دستمال نرم نسبت به از بین بردن آلودگی اقدام نمایید.
 
از مواردی که اپراتور‌های تلفن همراه به آن تاکید دارند تعویض سیم کارت‌های قدیمی یا ۳G به نسل جدید‌تر سیم کارت‌ها می‌باشد که بر روی کیفیت آنتن‌دهی تاثیر دارد.
 
راه حل هایی برای تقویت آنتن موبایل
 
به‌روز بودن سیستم عامل تلفن همراه نیز بر روی کیفیت آنتن دهی تلفن همراه تاثیر دارد همچنین میزان شارژ تلفن همراه نیز بی‌تاثیر نمی‌باشد، زیرا تلفن‌های هوشمند در زمان جستجو برای سیگنال، باتری زیادی مصرف می‌کنند.
 
با توجه به اینکه مهمترین عامل در آنتن‌دهی تلفن‌های همراه دکل‌ها می‌باشند هنگامی که آنتن ضعیف است در نزدیکی اشیاء فلزی و بتنی قرار نگیرید و تلفن همراه خود را از تجهیزات الکترونیکی و اشیا فلزی دور نگه دارید و شکل دستی شبکه ۲G یا ۳G را انتخاب کنید، تلفن‌های هوشمند حتی در مناطقی که ۴G ضعیف است، همچنان همان حالت اولویت شبکه را انتخاب می‌کنند و این تحت فشار قرار گرفتن ممکن است باعث افت کیفیت تماس‌ها و خدمات ارتباطی شما شود./صداوسیما
انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار