دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۴۶۷۰
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۳
داده‌های مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های آمریکا نشان می‌دهد واکسن کرونای فایزر در کودکان پنج ساله و بالاتر حتی در دوران شیوع اُمیکرون باعث حفاظت قوی در برابر بستری شدن و مرگ شده است.

به گزارش آوای خزر، به نقل از آسوشیتدپرس این داده‌های مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های آمریکا (CDC) یک روز پس از آن منتشر می‌شود که یافته‌های یک بررسی در کودکان در نیویورک نشان داد که واکسن فایزر ممکن است در کودکان ۵ تا ۱۱ ساله به اندازه کودکان در سنین بالاتر به خصوص در جلوگیری از عفونت‌های خفیف‌تر موثر نباشد. این یافته‌ها این سوال را مطرح کرده بود آیا دوز داده شده واکسن به کودکان زیر ۱۲ سال بیش از حد پایین نبوده است.

اکنون CDC می‌گوید داده‌های به دست آمده از چندین ایالت دیگر آمریکا نشان می‌دهد که مشکل به سن کودکان یا مقدار دوز واکسن مربوط نمی‌شود، بلکه احتمال مربوط به شیوع سویه جدید اُمیکرون است. واکسیناسیون عموما بر ضد سویه بسیار واگیر اُمیکرون اثربخشی کمتری نسبت به سویه‌های قبلی کروناویروس دارد و واکسیناسیون کودکان ۵ تا ۱۱ ساله در آمریکا فقط چند هفته پیش از شروع چرخش سویه اُمیکرون شروع شد.

متخصصان کودکان در آمریکا می‌گویند گرچه این نتایج گیج‌کننده به نظر می‌رسند، اما لازم است والدین بدانند که واکسیناسیون همچنان بهترین راه برای جلوگیری از بیماری وخیم است.

کارشناسان می‌گویند بررسی اولیه در نیویورک خیلی کوچک بوده است و متغیرهایی مانند عفونت‌های شمارش‌نشده در کودکانی را که به جای کلینیک در خانه آزمایش شده‌اند، در نظر نگرفته است. به گفته این کارشناسان کودکانی به علت کووید-۱۹ شدید در بیمارستان بستری می‌شوند، واکسینه‌نشده هستند و باید مانع از این روند شد.

گزارش CDC که داده‌های میان آوریل و اوائل ژانویه را در برمی‌گیرد، نشان می‌دهد که در کودکان واکسینه‌شده ۵ تا ۱۷ ساله ۹ مورد مرگ رخ داده است- در حالیکه در کودکان در همین گروه سنی که واکسینه‌شده نبوده‌اند، ۱۲۱ مورد مرگ رخ داده است.

همچنین CDC  شمار بستری‌ شدن‌های کودکان در ۱۰ ایالت از اواخر آوریل تا پایان ژانویه به علت کووید-۱۹ را بررسی کرد. نتایج نشان داد که واکسن ۷۴ درصد در مقابل بستری‌شدن در کودکان ۵ تا ۱۱ ساله موثر است. در کودکان واکسینه‌شده فقط دو مورد بستری رخ داده بود، در حالیکه در کودکان واکسینه‌نشده شمار بستری‌ها ۵۹ مورد بود.

 واکسن فایزر در کودکان در سنین بالاتر موثرتر بوده است: این واکسن در کودکان ۱۲ تا ۱۵ ساله و کودکان ۱۶ تا ۱۷ ساله به ترتیب ۹۲ و ۹۴ درصد در جلوگیری از بستری شدن اثربخشی داشته است. البته اغلب موارد بستری‌شدن در نوجوانان در هنگامی رخ داده بود که سویه قبلی دلتا غالب بود، در حالیکه اغلب موارد بستری شدن در گروه سنی پایین‌تر از ۱۲ در هنگام موج اُمیکرون رخ داده بود که که از اوائل دسامبر شروع شد.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار