دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۶۹۱۲
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۵

آوای خزر/ پسته از مغزهای بسیار خوشمزه (و البته گران‌قیمت) است که علاوه بر حضور ویژه‌اش در آجیل‌ها، خوراکی‌های مختلفی هم با آن تهیه یا طعم‌دار می‌شوند. مزه‌ی قوی و فوق‌العاده‌ی پسته می‌تواند هر شیرینی و خوراکی را بسیار خوش‌طعم کند. 

ترافل پسته

ترافل پسته یک شیرینی بسیار خوشمزه و مقوی است که به راحتی آماده می‌شود. این شیرینی می‌تواند یک خوراکی جذاب برای کودکان نیز باشد.

طرز تهیه ترافل پسته

مواد لازم

  • بیسکویت پتی‌بور: ۱۳۰ گرم
  • شکلات تکه‌ای: ۵۰ گرم
  • شیر عسلی: ۴ قاشق غذاخوری
  • پودر پسته: ۴ قاشق غذاخوری
  • خامه: ۲ قاشق غذاخوری
  • رنگ خوراکی سبز: ۱ تا ۲ قطره
  • قالب سیلیکونی

طرز تهیه ترافل پسته

۱.
برای آماده کردن این ترافل خوشمزه، ابتدا بیسکویت پتی‌بور را درون خردکن می‌ریزیم و به خوبی پودر می‌کنیم. سپس بیسکویت‌های خرد شده را درون ظرف می‌ریزیم و به آن پودر پسته، شیر عسلی و خامه را اضافه می‌کنیم و تمامی مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.

طرز تهیه ترافل پسته

۲.
در این مرحله، برای رنگ و لعاب بیشتر، یک قطره رنگ سبز خوراکی به مواد اضافه می‌کنیم و به خوبی مخلوط می‌کنیم.

طرز تهیه ترافل پسته

۳.
حال از مواد آماده شده به اندازه‌ی یک قاشق چای‌خوری درون قالب سیلیکونی می‌ریزیم و به خوبی با پشت قاشق پرس می‌کنیم.

طرز تهیه ترافل پسته

۴.
حال شکلات‌های تکه‌ای را به روش بن‌ماری (ذوب کردن با حرارت غیر مستقیم با استفاده از آب) به خوبی ذوب می‌کنیم و روی مواد پسته‌ای می‌ریزیم و به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم تا کاملا سفت شود.

 

طرز تهیه ترافل پسته

۵.
بعد از نیم ساعت، ترافل‌ها را از یخچال خارج می‌کنیم و به آرامی از قالب جدا می‌کنیم. این شیرینی خوشمزه را می‌توانید با چای یا قهوه نوش‌جان کنید.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: پیش‌غذا و دسر
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار