دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۷۰۹۵
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۷:۴۲
شربت خاکشیر یکی از بهترین شربت‌ها برای رفع تشنگی است که دارای خواص دیگری هم هست و به دلیل ریزبودن ذراتش، شستن آن روشی خاص دارد.

به گزارش آوای خزر، خاکشیر یکی از شربت‌های سنتی ما ایرانیان است که علاقمندان زیادی را در فصل تابستان دارد و سبب رفع تشنگی در تابستان و به خصوص در ایام روزه داری می شود. خاکشیر دارای املاح و شن ریزه های فراوانی است که در صورت شسته نشدن صحیح مشکلات بی شماری را برای شما به وجود می آورد.

طریقه صحیح شستن خاکشیر

خاکشیر برگ و خاشاک فراوانی دارد بنابراین بهتر است قبل از شستشو مقداری خیسانده شود تا برگ های آن به سطح آب بیاید.

برای خیساندن خاکشیر آن را درون یک کاسه بزرگ می ریزیم و سپس به آن آب اضافه می کنیم.

پس از اضافه کردن آب خواهید دید که خاکشیر به شکل گلوله می شود بنابراین باید برای باز کردن گلوله ها خاکشیر را با قاشق یا چنگال هم بزنید تا به مرور ته نشین گردد.

سپس آب ظرف را آرام آرام خالی می کنیم.

دوباره ظرف را پر از آب می کنیم و مدتی صبر می کنیم تا خاکشیر در آب بماند سپس باز هم روی سطح آب را خالی می کنیم.

این کار را تا جایی ادامه می دهیم که آب خاکشیر کاملا زلال گردد و هیچ برگ و خاشاکی روی آب نباشد.

سپس خاکشیر را هم می زنیم و آرام در ظرف بزرگتری که از جنس روی است می ریزیم.

این کار را به این علت انجام می دهیم که شن یا سنگریزه جمع شده در ته ظرف با خاکشیر مخلوط نشود و در همان ظرف باقی بماند.

شن های ته ظرف را خالی می کنیم و ظرف را می شوییم و دوباره خاکشیر را آرام هم می زنیم و درون ظرف می ریزیم.

این کار را تا جایی ادامه می دهیم که هیچ شنی کف ظرف باقی نماند.

آب شست و شو خاکشیر را دور نریزید و برای آبیاری گلدان از آن استفاده کنید.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار