دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۸۷۷۵
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۱
وزیر اقتصاد در ساری:
دولت بنا ندارد تلاطم جدیدی بر فعالان اقتصادی وارد شود
وزیر اقتصاد و دارایی با اشاره به مطالبات بخش خصوصی از دولت برای افزایش تولید و صادرات در آشفته‌بازار اقتصادی جهان، تاکید کرد: "دولت بنا ندارد تلاطم جدیدی به فعال اقتصادی وارد شود، بلکه به دنبال کاهش مشکلات است".

به گزارش آوای خزر، سید احسان خاندوزی، صبح شنبه 22 مردادماه برای پیگیری مطالبات بخش خصوصی وارد مازندران شد. برنامه‌های سفر او یک ساعت زودتر از زمان مقرر آغاز شد به‌طوری که خبرنگاران به برنامه نخست او نرسیدند. خاندوزی با همراهی استاندار مازندران و معاون و مشاور اقتصادی ایشان، و مدیران کل امور اقتصاد و دارایی و مالیاتی استان ابتدا از آزادراه ساری – قائمشهر بازدید کرد. پس از آن نیز به اتفاق هیات اقتصادی بر مزار شهید گمنام رفت و به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

طبق برنامه، دیداری با آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه مرکز استان داشت، نماینده رهبری از وزیر اقتصاد خواست که در رفع نیاز و تامین مایحتاج مردم تلاش کند، او شاغول و شاخص کارکرد دولت و نظام را در تعداد خروجی‌ها و میزان توانمندی مددجویان بهزیستی و کمیته امداد دانست و خودکفایی این خانواده‌ها را با سیاست‌های اقتصادی حائز اهمیت دانست.

محمدی لائینی با اشاره به اینکه ما در یک مملکت غنی از نفت و گاز و منابع خدادادی و نیروی انسانی سختکوش و اهل کار هستیم، مازندران را یک استان "غنی فقیر" توصیف کرد که با نگاه و رویکرد ویژه می‌تواند تبدیل به یک استان غنی به معنای واقعی باشد.

دولت بنا ندارد تلاطم جدیدی بر فعالان اقتصادی وارد شود

او گریزی هم به اقتصاد مقاومتی و سیاست‌های دولت در خصوص دانش‌بنیان شدن اقتصاد در دریا و جنگل زد و اینکه در کشور و این استان می‌توانیم رشد بالایی داشته باشیم.

نماینده رهبری در مازندران اشاره‌ای هم به ترک فعل برخی‌ها داشت و این موضوع را از آسیب‌های مهم دانست که به نظام ضربه می‌زند. او از استاندار و وزیر اقتصاد خواست که با برنامه‌های مشخصی که دارند، به رونق تولید در کشور نگاه اساسی داشته باشند.

استاندار مازندران از آقای خاندوزی به عنوان یکی از وزیران فعال یاد کرد که برای مازندران اقدامات خوبی انجام  دادند و توفیقات خوبی در زمینه اقتصادی با برنامه‌های ایشان در حال عملیاتی شدن است.

سید محمود حسینی‌پور عنوان کرد که با حمایت نماینده ولی فقیه در استان، تحولات مثبتی در حوزه‌های اجرایی پیش آمد. او همچنین یکی از  خصوصیات بارز آیت‌الله لائینی را پیگیری عملیاتی امورات مردم عنوان کرد که  هم صاحب‌نظر هستند و هم تعامل سازنده و خوبی با مجموعه مدیریتی استان دارند.

نماینده عالی دولت در مازندران از تشکیل قرارگاه‌های عملیاتی با شرکت مسوولان در حوزه‌های مختلف گفت که کارهای بزرگ انجام شد و برای رسیدن به نقطه مطلوب، تلاش‌ها ادامه دارد.

دولت بنا ندارد تلاطم جدیدی بر فعالان اقتصادی وارد شود

سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی در این نشست با بیان اینکه دولت برنامه‌های اصلاحی مربوط به ارز ۴۲۰۰ تومانی را در اردیبهشت و خردادماه انجام داده و بیشترین زمان در ستاد اقتصادی دولت صرف پیگیری مسیر بلندی شده که در سند تحول اقتصادی دولت سیزدهم آمده است، از سه هدف بزرگ در این ستاد گفت.

او اعلام کرد: پایین آوردن جدی نرخ تورم، افزایش درآمد خانوارها و بازگرداندن توانمندی اختیارات به خود استان‌ها به‌نحوی که طرح‌های اقتصادی و پرونده‌ها با اختیارات بالاتری پیش برود؛ از مهمترین اهداف اقتصادی در دولت آیت‌الله رئیسی است.

وزیر اقتصاد و دارایی همچنین اشاره‌ای به توازن سرزمینی و اصلاح قیمت‌ها داشت و عنوان کرد که مسیر خوبی آغاز شده و با پیگیری استاندار مازندران در تلاشیم تا سهم این استان در حوزه مالیاتی و بانکی را نیز برگردانیم.

دولت بنا ندارد تلاطم جدیدی بر فعالان اقتصادی وارد شود

به گزارش آوای خزر، براساس دعوتی که استاندار مازندران از وزیر اقتصاد و دارایی داشت، نشستی با استاندار و معاونان اقتصادی، مجمع نمایندگان، رئیس و فعالان بخش خصوصی در سالن شماره یک استانداری برگزار شد.

در این نشست، مهمترین مسائل پیش پای تولیدکنندگان و صادرکنندگان در کمیسیون‌ها و کارگروه‌های تخصصی، ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، ستاد اقتصاد مقاومتی، و شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی عنوان شد؛ مسائلی که در این سال‌ها دائما تکرار شده است و فعالان اقتصادی را به ستوه آورده و آنها خواستار یک اقدام عاجل و اطمینان‌بخش شدند.

وزیر اقتصاد و دارایی در این نشست، بر داشتن یک نقشه راه و یک معماری درست در حوزه اقتصادی تاکید کرد و گفت: در دولت سیزدهم بنا داریم که هزینه کار اقتصادی و نااطمینانی در فعالیت اقتصادی را کم کنیم و یا در حوزه مجوزها تقابل دستگاه‌های حاکمیتی کنار گذاشته شود و آنها را مکلف کنیم که اگر فعال اقتصادی به آنها مراجعه کرد باید در اسرع وقت نسبت به صدور مجورات اقدام کنند.

سید احسان خاندوزی با تاکید بر اینکه "بنا نیست تلاطم جدیدی به فعال اقتصادی وارد شود" افزود: استان مازندران تولیدکنندگان و صادرکنندگان شاخصی دارد و از سوی دیگر، استاندار نیز از مدیران خوب کشور است و اکنون در مازندران نسبت منابع به مصارف در وضعیت قابل قبولی قرار دارد.

او با اعلام اینکه افزایش وصولی از مؤدیان مالیاتی به 6 هزار و 700 میلیارد تومان رسیده است، اظهار داشت: چه بهتر که بخش بالایی از این افزایش وصولی، از محل کاهش فرارهای مالیاتی و وصولی‌های جدید باشد.

دولت بنا ندارد تلاطم جدیدی بر فعالان اقتصادی وارد شود

وزیر اقتصاد گفت: شرکت‌ها نسبت به بار مالیاتی که پیش از این نشان می‌دادند باید سبک‌تر بشوند، همچنین مولدسازی دارایی‌ها و در اختیار قراردادن دارایی‌ها به بخش خصوصی در صورتی که دولت صلاحیت مدیریت آن را ندارد باید مورد توجه باشد.

خاندوزی با بیان اینکه حتی اگر فرض کنیم که کشور را با همین پول متکی به نفت اداره کنیم باز هم نیازمند به دریافت مالیات هستیم، افزود: دیدگاه دولت این است که فعال اقتصادی تولید کند و از محل سود خود، به دولت مالیات بدهد بنابراین ابتدا باید مشکلات را حل کنیم و برخی همکاران، چوب لای چرخ تولید نگذارند.

به گزارش آوای خزر، وزیر اقتصاد و دارایی پس از این نشست، طبق برنامه با همراهی استاندار و تیم اقتصادی استان بازدیدی از شرکت نکاچوب داشت. این شرکت پس از طرح تنفس جنگل‌ها با کاهش مواد اولیه مواجه شد و اکنون چوب‌ها را وارد و به ورق‌های نئوپان تبدیل می‌کند.

گرچه ادعا شده است که شرکت نکاچوب در حال حاضر با 150 نیروی انسانی مشغول فعالیت است، اما آنچه ملاحظه شد، چیزی جز یک ظرفیت بزرگ تولیدی و اقتصادی که در گوشه‌ای در حال خاک خوردن است، نبود.

صدای یکی از دستگاه‌ها در این شرکت بزرگ، و تخته‌های نئوپان بعضا برآمده‌ای که نشان می‌داد مدت‌هاست از تولید آنها گذشته است، همچنین میزان اندکی چوب که به 10 تن هم نمی‌رسید و در چند نقطه از شرکت رها شده بود، اینها نشان می‌داد که شرکت نکا چوب نیازمند هوای تازه برای تولید است.

دولت بنا ندارد تلاطم جدیدی بر فعالان اقتصادی وارد شود

تاکید استاندار و نمایندگان مازندران این بود که شرکت نکاچوب باید احیا شود. صحبت‌هایی درباره تغییر کاربری برخی از بخش‌های کارخانه نیز عنوان شد. تاکید بیشتر روی نظارت بر عملکرد شرکت بود.

نماینده‌های ساری و میاندورود از وزیر اقتصاد و دارایی خواستند که بازدیدی هم از صنایع چوب و کاغذ مازندران داشته باشد. گرچه این بازدید در برنامه نبود اما آقای خاندوزی پذیرفتند.

شرکت چوب و کاغذ مازندران بزرگترین تولیدکننده کاغذ چاپ و تحریر در کشور است و بخش مهمی از چاپ کتاب‌های درسی کشور را برای سال تحصیلی جدید برعهده دارد.

وزیر اقتصاد و دارایی از تلاش‌های استاندار مازندران و برنامه‌های راهبردی و حمایتی او برای پیشرفت این شرکت، اعلام کرد: تولیدات شرکت چوب و کاغذ مازندران به نسبت 2 سال گذشه رشد بالایی داشته است.

خاندوزی همچنین قول داد که با حمایت شبکه بانکی (حضور هلدینگ بانک ملی) جهت نوسازی و تجهیز این شرکت اقدام و از طرف دیگر نیز، 30 درصد از نیاز کشور به کاغذ چاپ و تحریر توسط چوب و کاغذ مازندران تامین شود.

به گزارش آوای خزر، دستاوردهای سفر وزیر اقتصاد و دارایی به مازندران پس از جمعبندی نهایی و انجام پیگیری‌ها، به اطلاع فعالان اقتصادی و عموم مردم می‌رسد.

انتهای پیام/1000/سعید منصوری

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار