دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۸۷۹۴
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۶
مدیرکل دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست:
امور محیط زیست نیازمند مردمی‌سازی است/ راه‌اندازی خانه محیط زیست در سراسر کشور
مدیرکل دفتر مشارکت‌های مردمی و مسوولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه امور محیط زیست باید مردمی‌سازی شود، از راه‌اندازی خانه محیط زیست در سراسر کشور با کمک سمن‌ها خبرداد که مازندران نیز آمادگی خود را جهت راه‌اندازی آن اعلام کرده است.
به گزارش آوای خزر، سید ابوالقاسم موسوی امروز یک‌شنبه ۲۳ مردادماه در نشست هم‌اندیشی تشکل‌های مردم‌نهاد محیط زیست و منابع طبیعی مازندران که در سالن کنفرانس اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان برگزار شد با تبریک روز تشکل‌ها، از رویکرد آیت‌الله رئیسی در "مردمی‌سازی" امور دولت سخن گفت و آن را یک موضوع تشریفاتی ندانست تا حدی که رییس جمهور حتی یک دستیار ویژه نیز در حوزه محیط زیست منصوب کردند.

او پیروزی در دفاع از وطن، جنگ تحمیلی، کرونا و دیگر حوادث کشور را متاثر از فعالیت‌های تشکلی بسیج و مشارکت‌های مردمی عنوان و خاطرنشان کرد: مردم، مسوولان دولتی و سمن‌ها در کنار یکدیگر می‌توانند اتفاقات مهم و خوبی را رقم بزنند.

مدیرکل دفتر مشارکت‌های مردمی و مسوولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست با اعلام اینکه مازندران دارای ۸۰ تشکل محیط زیستی است و حدود ۵۰ درصد آن‌ها مجوز دارند، از علی رجبی مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران خواست تا صدور مجوز‌ها را تسهیل کند.

این مسوول ادامه داد: در سطح کشور نیز یک هزار و ۴۰۷ تشکل محیط زیست و منابع طبیعی داریم که از این تعداد، ۶۶۱ تشکل دارای مجوز رسمی هستند و ۶۰ تشکل نیز در سطح ملی فعالیت دارند.

ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست، توجه به معیشت پایدار ذی‌نفعان در مناطق محیط زیستی، توان‌افزایی، ظرفیت‌سازی و جلب مشارکت‌های مردمی براساس سند تحول محیط زیست، راه‌اندازی سامانه تشکل‌های مردم‌نهاد، جشنواره مشارکت‌های مردمی، و ساختارمند شدن تشکل‌ها ازجمله برنامه‌هایی است که به گفته موسوی باید برای تحول در حوزه تشکل‌ها صورت بگیرد.
 
صدور مجوزات تشکل‌های محیط زیستی تسهیل شود
او مهمترین موضوع را باور به اهمیت محیط زیست در زیست انسان‌ها عنوان و خاطرنشان کرد: شاید لازم باشد که خانه به خانه و حتی اداره به اداره درباره موضوعات حوزه محیط زیست با مردم صحبت کرده و توجهات را به این مهم جلب کنیم.

رعایت عدالت در همکاری با تشکل‌ها، تربیت ۸۰ هزار تسهیلگر محیط زیست، راه‌اندازی انجمن خیران محیط زیست – که ابتدا در اردبیل آغاز شده است – پیشنهاد پرسش مهر رئیس جمهور در سال تحصیلی جدید با موضوع محیط زیست، راه‌اندازی ۱۴۰۱ خانه محیط زیست تا پایان سال جاری، و اجرای طرح محیط‌یار یا محیطبان جوان در سراسر کشور، از دیگر برنامه‌هایی است که از نگاه مدیرکل دفتر مشارکت‌های مردمی و مسوولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست باید در حوزه تشکل‌های محیط زیست شکل بگیرد.

او در پایان گفت: از دو سال پیش تاکنون، شبکه آموزشی حوزه محیط زیست راه‌اندازی شده است و اکنون در بخش روستایی، ۳۷ هزار دهیار در حال بهره‌مندی از آموزش‌های محیط زیستی هستند.

در این نشست صمیمی، تعدادی از نمایندگان تشکل‌های محیط زیست و منابع طبیعی به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادات، چالش‌ها و راهکار‌های رفع مشکلات محیط زیستی یا تقویت و تعمیم نمونه‌های موفق، پرداختند.

انتهای پیام/۱۰۰۱/آزاده بابانژاد   
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها