دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۱۰۳۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۹
آوای خزر گزارش می‌دهد
احزاب مازندران در نشست هم‌اندیشی چه گفتند؟
احزاب مختلف مازندران در نشست هم‌اندیشی به ریاست معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران، دیدگاه‌های خود را درباره مشکلات موجود و حوادث اخیر کشور بیان کردند.
آوای خزرآزاده بابانژاد: احزاب نقش تاثیرگذاری در حکومت دارند، گر چه هر کدام دارای ایدئولوژی و دیدگاه خاصی هستند، اما در نهایت، تصمیم‌گیری‌ها و تاثیرگذاری‌ها و نقش روشنگری آن‌ها باید بر مبنای اصول و قواعد حاکم بر نظام باشد.

عصر روز دوشنبه ۲۳ آبان‌ماه که جلسه تا اذان مغرب ادامه یافت؛ نشست هم‌اندیشی احزاب مازندران به ریاست روح‌الله سلگی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران در سالن شماره یک استانداری برگزار شد.

گرچه اسامی نشان می‌داد که ۴۹ نفر از دبیران احزاب به این نشست دعوت شدند، اما تنها نیمی از آن‌ها حاضر شدند که از این تعداد، چهار نفر نماینده دبیر حزب بودند.

ترتیب خاصی برای صحبت کردن نبود و افراد حاضر یک به یک دیدگاه‌های خود را بیان کردند.

*** جولایی دبیر جبهه ایستادگی می‌گوید: احزاب مختلف باید کنار هم بنشینند و برای حوادثی که نظام با آن‌ها روبرو می‌شود، آسیب‌شناسی کنند و شاید اغتشاشات اخیر به این دلیل بوده که احزاب کنار هم نبودند و آسیب‌شناسی نکردند.

او از اعلام آمادگی حزب خود برای اصلاح وضع موجود گفت و اینکه نباید همه ناتوانی‌ها را به گردن این دولت و آن دولت بیندازیم بلکه باید توانایی خود را برای ایجاد رضایتمندی مردم افزایش بدهیم.

*** دبیر حزب فداییان اسلام به تاریخچه این حزب پرداخت و نظراتی را درباره حوادث اخیر عنوان کرد.

طاهری نیز با سخنانی مشابه آنچه دبیر جبهه ایستادگی گفته است، خواستار توجه ویژه به حوزه جوانان شد و بخشی از اتفاقات اخیر را حاصل بی‌توجهی به نسلی دانست که قرار است آینده‌ساز کشور باشند و بخشی دیگر را به دلیل مشکلات روز جامعه مانند بیکاری و تورم عنوان کرد.

او نیز نشست احزاب و آسیب‌شناسی درباره وقایع کشور را از ضروریات دانست و اینکه احزاب باید در جایی که منافع عمومی است، در کنار هم باشند.

*** درودی نماینده جمعیت فرهنگیان اسلام معتقد است؛ در رویداد‌های اخیر کشور برخی‌ها نه‌تن‌ها مرد میدان نبودند که مرد اتاق خودشان هم نبودند و در مجموعه خودشان هم کاری نکردند.

او می‌گوید: دستگاه تعلیم و تربیت مورد توجه دشمنان است و باید مشکلات آن حل و فصل شده و آسیب‌شناسی در این بخش صورت بگیرد.
 
احزاب مازندران در نشست هم‌اندیشی چه گفتند؟
*** دبیر خانه پرستار نیز از اینکه جامعه پرستاری برای احقاق حق خود در دانشگاه و یا وزارت بهداشت تجمع می‌کند و آشوبگر و اغتشاشگر خوانده می‌شوند گلایه کرد.

محسنی‌پور از مشکلات دارو و درمان، و کمبود پرستار در بیمارستان‌ها گفت که به طور ویژه در بخش مراقبت‌های ویژه ممکن است به دلیل همین کمبود نیروی انسانی شاهد تلفات انسانی باشیم.

او همچنین از اینکه با وجود کمبود پرستار، دولت قرارداد ۸۵ روزه در ایام کرونا با پرستاران جدید بست و دیگر سراغی از آن‌ها نگرفت؛ انتقاد کرد.

*** رستمکلایی نماینده حزب اراده ملت، پیگیری طبقه متوسط و تلاش برای مطالبات آن‌ها را ماهیت این حزب عنوان و اظهار کرد: محصولات کشاورزان و باغداران خرده‌پا با کف قیمت خریداری می‌شود و این عدد نمی‌تواند هزینه تولید را هم پاسخگو باشد چه برسد به سودآوری.

او از اینکه مازندران در حوادث اخیر تلفات زیادی را متحمل شد ابراز تاسف کرد و اینکه نگاه مهار امنیتی توسط لباس شخصی‌ها باید تغییر کند.

*** دبیر مجمع فرهنگیان نیز با یادآوری اینکه اکنون "سیستم" جامعه را هدایت می‌کند نه افراد، می‌گوید: به نظر ما اصلاح‌طلب‌ها، باید سیستم را تغییر بدهیم و ارتباط بین مردم و سیستم باید اصلاح شود.

قاسمی از نحوه جذب نیروی انسانی در ادارات و سازمان‌ها گلایه‌مند بود و معتقد است که براساس شاخص عمل نمی‌شود.

او همچنین وضعیت آموزش و پرورش در استان را رهاشده توصیف کرد.

این فعال سیاسی جریانات اخیر و حضور دهه هشتادی‌ها در کف میدان را ناشی از نادیده گرفتن و ماست‌مالی کردن و به ابزار گرفتن قانون و همچنین اجرای شکلی و نه واقعی کار‌ها دانست.

قاسمی تاکید دارد که دولت جدید یک مقداری باید مردم را ببیند و اگر رابطه حکومت و مردم خوب شود، کار به خیابان نمی‌کشد.

*** صمدیان دبیر جبهه پایداری از حضور جوانان ۱۴ و ۱۵ ساله در کف خیابان گفت و اینکه این دیگر معنایش مطالبه نیست و باید به عمق این رویداد پی ببریم.

او با بیان اینکه آمریکا می‌خواهد کدخدا شود و ایران مانع اوست، افزود: آمریکا به دنبال ایجاد چالش درونی در کشور ما است و باید این مسائل را برای جوانان تبیین کنیم که آمریکا دوست ما نیست.
 
احزاب مازندران در نشست هم‌اندیشی چه گفتند؟
*** سوادکوهی دبیر جمعیت ایثارگران، از بحران ناکارآمدی در کشور گفت که می‌تواند عاملی برای اغتشاش و اعتراض باشد.

او معتقد است که ناکارآمدی مدیریتی را در بسیاری از بخش‌های کشور داریم و مازندران مستثنی نیست.

این فعال اقتصادی مسائل مهاجرت، فقر، تورم، بحران زباله، بحران آب و نظایر آن را نیز عامل اعتراض یا اغتشاش عنوان کرد.

*** دبیر کانون تربیت اسلامی، ناآرامی‌های اخیر را بعد دیگری از اعتراضات و اغتشاشات عنوان کرد که زمینه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را با خود به همراه داشت و گردانندگان این حوادث و اپوزیسیون از آن بهره‌برداری کردند.

رشیدی می‌گوید: گرچه از بعد امنیتی کنترل و مهار شد، اما این آتش زیر خاکستر است و ممکن است هر لحظه شعله‌ور شود.

او وضعیت آموزش و پرورش استان را به دلیل دخالت‌های ناروا نامناسب عنوان و خاطرنشان کرد: یکی از دلایل این وضعیت، تصمیم‌گیری و دخالت افرادی غیر از آموزش و پرورش است.

*** نماینده جبهه وفاداران انقلاب اسلامی معتقد است که حوادث اخیر که به این شکل با حضور جوانان و نوجوانان دهه هشتادی صورت گرفت؛ ناشی از مشکلاتی بود که در کشور وجود داشت و دشمن از آن بهره‌برداری کرد.

رحمانی می‌گوید: بازنشسته کردن چهره‌های تکراری باید صورت بگیرد. باید به جوانان میدان داد، به فقرا کمک کرد. فرآیند کسب و کار را سرعت داد و تسهیلگری کرد.

او ادامه داد: تعامل استاد و دانشجو باید صورت بگیرد، فاصله بین مردم و مسوولان کاهش یابد. وضعیت اقتصادی مردم سامان پیدا کند.

*** نماینده جامعه اسلامی فرهنگیان می‌گوید: اکنون یکی از چالش‌های ما دهه هشتادی‌ها هستند؛ و باید این سوال را بپرسیم که آن‌ها تحت مدیریت چه کسی به اینجا رسیدند.

اسلامی اظهار داشت: آن‌هایی که نقش اپوزیسیون را بازی می‌کردند حالا خیرخواه شده‌اند و جوان‌ها را به بازی گرفته‌اند تا جایی که قانون‌گریزترین افراد شدند.

او بیان کرد: هنوز در نظام تعلیم و تربیت کسانی هستند که رویکرد آموزشی آن‌ها سند ۲۰۳۰ است و این‌ها دارند ما را نصحیت می‌کنند و آن‌ها همه چیز را به‌هم ریختند.
 
احزاب مازندران در نشست هم‌اندیشی چه گفتند؟
*** دبیر حزب کار استان مازندران هم می‌گوید: مردم و به طور ویژه قشر جوان وضعیت انتخابات را دیدند، برخورد با نخبه دانشجویی، و یا نحوه برخورد با خبرنگاران را در حوادث اخیر دیدند. نحوه برخورد با احزاب را هم که دیدیم!

غدیری ادامه داد: نحوه برخورد با پرسنل اداری که بدون حکم قضایی آن‌ها را بازجویی کردند از نگاه جامعه دور نماند. حتی در کشور اصل ۲۷ قانونی اساسی (حق تشکیل تجمعات آزاد برای شهروندان) رعایت نشده و هیچ سندی برای آن تعریف نشده است.

این فعال سیاسی اظهار داشت: جهت‌گیری صدا و سیما در تولید محتوا ویژه اغتشاشات و اعتراضات به سمتی رفت که مردم را عصبانی کرد، مسوول ستاد امر به معروف و نهی از منکر با هر مصاحبه خود بخش بیشتری از جامعه را عصبانی کرد و کسی هم نبود به ایشان بگوید فعلا سکوت کن!

او بیان کرد: با گشت ارشاد و بگیر و ببند مسئله بی‌حجابی حل نمی‌شود. ما در کشور با اقتصاد ضعیف و رشد فقر، نبود قرابت بین مردم با بدنه سیاسی کشور و ضعف مدیریتی روبرو هستیم و این‌ها مردم را عصبانی می‌کند.

*** بنیانگذار انجمن اسلامی معلمان از دغدغه این حزب برای اصلاح گفت و این پرسش را مطرح کرد که چرا گفتگو را تعطیل می‌کنیم؟ چرا صدا و سیما صدای مخالف را نمی‌شنود؟  

احمدی فولادی از ناکارآمدی مسوولان، از فقر اقتصادی، از بی‌توجهی به شعار نه شرقی نه غربی – که شناسنامه انقلاب است - گفت.

این فعال سیاسی همچنین از وادادگی در برابر شوروی کمونیست گفت که هیچ‌وقت خیر ما را نمی‌خواهد.

او همچنین از عدم تامین مالی معلمان گفت که آن‌ها را وادار به مسافرکشی می‌کند؛ و اینکه گشت ارشاد کار را بهتر نکرد و سخن آخر اینکه باید به "آشتی ملی" برگردیم و با مخالفان بنشینیم. (اشاره به طرح سید محمد خاتمی در بهمن ۱۳۹۵)
 
احزاب مازندران در نشست هم‌اندیشی چه گفتند؟
*** حجت‌الاسلام زراعتی نماینده مجمع روحانیون مبارز استان مازندران تنها به یک بیت شعر پر مفهوم از استاد شهریار اکتفا کرد و در واقع با همین یک بیت، حرفهایش را زد.

او گفت: "اگر منبر تو منبر بود، سر مردم نمی‌رسید بر دار". (اشاره به مناظره منبر و دار)

*** رستم زاده نماینده حزب کارگزاران سازندگی از ناکارآمدی‌ها گفت و از مشکلاتی، چون فقر، مهاجرت، نرخ بالای طلاق، بحران افسردگی، خشونت و کاهش نرخ سرمایه اجتماعی، از تعارضات بین نسلی، از کاهش دین‌باوری، افزایش نرخ تورم، کاهش رشد اقتصادی و کاهش نرخ مشارکت مردم در انتخابات. (مشارکت سیاسی).

او این مشکلات را برآمده از ناکارآمدی عنوان کرد و اشاره‌ای هم به گفتگوی رئیس قوه قضاییه با دانشجویان داشت و معتقد است: گفتگو شیوه دارد.

این فعال سیاسی معتقد است که در کشور نیاز به رسانه‌های مستقل، احزاب فراگیر و قوه قضائیه فراگیر داریم.

*** دبیر حزب مردمی اصلاحات ایران با اشاره به اینکه یکی از شعار‌های دولت مردمی مبارزه با فساد بود، افزود: می‌گفتند دولت روحانی خیلی جا‌ها متزلزل است، اما در همین مدت از عمر دولت جدید مشخص شد که در دولت قبلی در پیگیری مطالبات زودتر به نتیجه می‌رسیدیم و گفتگو راحت‌تر بود.

رسولی بیان کرد: باید آسیب‌شناسی شود که چرا اگر جمهوری اسلامی درباره موضوعی فراخوان بدهد عده معدودی می‌روند و وقتی اینترنشنال فراخوان بدهد خیلی‌ها می‌روند.

او از نبود شایسته‌سالاری گفت و اینکه مردم گرفتار مدیران متخلف هستند، مدیرانی که تخصص ندارند.

رسولی گفت: ۱۵ ماه از عمر دولت سیزدهم می‌گذرد و خروجی مناسبی از آن دیده نشده است.

*** دبیر جمعیت جانبازان انقلاب عنوان می‌کند: ۷۰  درصد دولت فعلی را دولت روحانی می‌بینیم، چون مدیران جابجا نشدند و این مشکل باید برطرف شود.

مرادی از مشکلات کشاورزی گفت که حل ناشده باقی مانده است و قول‌های مسوولان عملی نمی‌شود.

او همچنین از اشراف اطلاعاتی دشمنان و جنگ رسانه‌ای آن‌ها گفت و اینکه به راستی ما در برابر ۴۷ سرویس اطلاعاتی و ۱۱ سرویس جاسوسی علیه ایران، چه کردیم؟

این فعال سیاسی از خلأ مدیریت کارآمد در مازندران گفت و اینکه شورای تامین استان و شهرستان باید به این مسائل توجه ویژه داشته باشند چرا که برخی از اعتراضات مردمی ناشی از همین مسئله است.
 
احزاب مازندران در نشست هم‌اندیشی چه گفتند؟
*** دبیر انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان می‌گوید: رسانه‌های معاند خوب بلدند بازی کنند و در دهه‌های مختلف افرادی را وارد میدان کردند، چنانچه در سال ۹۸ دهه هفتادی‌ها را و اکنون دهه هشتادی‌ها را علیه نظام به بازی گرفته است.

پایدار اظهار داشت: موضوع، دهه هشتادی نیست، دشمن به دنبال زذن اصل نظام است؛ بنزین کردن در حلق بسیجی و به رگبار بستن نیروی انتظامی اغتشاش است و دیگر اعتراض نیست.

او از آمادگی برای تبیین جریانات اخیر گفت؛ چرا که از نظر او برخی رسانه‌ها متوجه اصل موضوع نبودند. جریان‌سازی رسانه‌ای اتفاق نیفتاد، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد به تولید محتوا در این زمینه نپرداخت و به انزوا رفت.

دبیر انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان از انتصابات در استان گفت و اینکه برخی‌ها شایسته انتصابات نبودند و باید در این مسئله بازنگری شود.

*** دبیر کانون فارغ‌التحصیلان شبه قاره هند معتقد است: کشور از مدیران نالایق رنج می‌برد و از نظر او این نیرو‌ها "برانداز" هستند.

سردشتی معتقد است که توسعه هر کشوری در گرو مدیران کارآمد است و راه جبران ناکارآمدی انتخاب درست است.

او ادامه داد: اکثر مدیران فعلی از دولت قبل هستند و آن‌ها اگر توانمندی داشتند به دولت قبل کمک می‌کردند.

این فعال مدنی از مشکل زباله در استان گفت که زمین را نابود کرده است و نیروگاه زباله‌سوزی که به عنوان نمونه در نوشهر با هزینه گزاف ساخته شد و اکنون با ظرفیت ۱۰۰ تن کار می‌کند. این زباله‌سوز در هر ۸ ثانیه ۸ لیتر آب مصرف می‌کند یعنی روزی ۸۰۰ مترمکعب آب مصرف دارد و کاری هم برای شیرابه‌ها نمی‌کند.

سردشتی از این منظر به یک طرح محیط زیستی و به‌صرفه برای مهار زباله در استان گفت که باوجود پیگیری‌ها هیچ توجهی به آن نمی‌شود در حالیکه اگر به سایر کشور‌ها می‌رفت، با افتخار آن را پذیرا بودند.

*** دبیر حزب توسعه و عدالت اسلامی ابتدا گریزی به سخنان برخی از احزاب حاضر زد که با تذکر احمدی فولادی مبنی بر اینکه گفتگوی دوطرفه نباید باشد و یا اینکه پاسخ، پاسخ می‌آورد سخنانش را کوتاه کرد.

اعزی معتقد است برخی‌ها که ادعای روشنفکری دارند خوب مسائل را عنوان نکردند و باید در دیدگاه‌های خود تجدید نظر کنند.

او در پایان اعلام کرد که باید بیاییم و در کنار هم برای حل مشکلات گفتگو کنیم.

به گزارش آوای خزر، در این جلسه علیرضا جانبازی دبیر خانه احزاب مازندران نیز حضور داشت و شاهد برخی بگو مگو‌ها در جلسه بود و فضای جلسه را تلطیف کرد. در پاسخ به اعتراض سید علی قاسمی مبنی بر اینکه وقت او تمام شده است، چون تحمل صدای مخالف نیست، عنوان کرد که تحمل زیاد است و صدای همه را می‌شنویم.

از سوی دیگر، علیرضا مرادی دبیر جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی نیز که حرفهایش نیمه‌کاره مانده بود و نگاهی هم به سید علی قاسمی انداخته بود، آقای جانبازی با نظر تعدادی از اعضای حاضر به او فرصت داد که صحبت‌هایش را تکمیل کند.

همچنین درباره این ابهام که گفته شده بود مدیریت فعلی استان اعتقادی به احزاب ندارد، آقای جانبازی این نقد را وارد ندانست و گفت: استاندار مازندران پیگیر این جلسات بودند و برگزاری آن را ضرورت دانستند.
 
احزاب مازندران در نشست هم‌اندیشی چه گفتند؟
روح‌الله سلگی معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران نیز در تایید سخنان رئیس خانه احزاب استان عنوان کردند که استاندار مازندران در جریان تشکیل تمامی جلسات هستند و تاکید ما نیز احترام به همه احزاب و شنیدن حرف‌های آنهاست.

او معتقد است؛ احزاب پیشاهنگ و پیشتازند و باید در جریانات و حوادث مختلف، نقش اصلی خود را در انسجام‌بخشی به تفکرات و اندیشه‌ها جهت ایجاد امنیت و حفظ نظام ایفا کنند.

سلگی ادامه داد: ما باید کنار هم و ید واحده باشیم و نباید نسبت به مسائلی که کشور را دچار چالش می‌کند، بی‌تفاوت باشیم یا مسیر را اشتباه برویم.

 او در پایان گفت: انتظار بیشتری از احزاب در رویداد‌ها و حوادث کشور برای تعالی جامعه داریم و نظرات همه آن‌ها برای ما ارزشمند و محترم است.

در استان مازندران بیش از ۸۰ حزب فعالیت دارند که نزدیک ۵۰ حزب ثبت شده هستند.
 
استفاده از این خبر با نام منبع بلامانع است.

انتهای پیام/۱۰۰۱/
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
نوری تیرتاشی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۴
0
0
بازم خدا رو شکر که یکی پیدا شد احزاب رو دور هم جمع کرد و به سخن مخالف گوش کرد
علیرضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۵
0
0
بالاخره یک بخاری از احزاب بلند شد
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: