دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۲۰۴۵
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۵
دیدگاه/ آزاده بابانژاد

پیروزی بزرگ، رفع تهاجمات اقتصادی است

پیروزی بزرگ، رفع تهاجمات اقتصادی است
پیروزی انقلاب ایران در سال ۱۳۵۷، تنها گوشه‌ای از فتوحات این سرزمین است، اما موفقیت بزرگی که باید رقم بخورد و جشنی ناتمام به‌پا شود؛ پیروزی در نبرد اقتصادی است.
آوای خزرآزاده بابانژاد: ۹ و ۲۷ دقیقه و ۳۰ ثانیه روز ۱۲ بهمن‌ماه ۱۳۵۷ زمان ورود روح الله موسوی خمینی رهبر ایران به تهران است. این ورود پس از ۱۵ سال تبعید صورت گرفت و طی آن مردم زیادی از شهر‌های مختلف کشور خود را به تهران رساندند و مسیر فرودگاه مهرآباد تا گلزار شهدا را گلباران کردند.

با نظر مثبت ۹۸.۲ درصد از مردم به جمهوری اسلامی ایران، حکومت ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی در این کشور پایان یافت و مسیر جدیدی برای ایران با بنیانگذاری جمهوری اسلامی ایران به رهبری روح الله خمینی که مردم او را امام لقب دادند، گشوده شد.

با وجود تهدیدات و ترور شخصیت‌ها و به صورت عملی نبرد نظامی علیه کشور و تغییر شکل این جنگ با تحریم اقتصادی، ترور دانشمندان و تحرکات کورکورانه که همچنان ادامه دارد، اما جمهوری اسلامی ایران – گرچه سخت و طاقت‌فرسا –، اما برای رسیدن به ایران قوی با پشتیبانی مردمان همیشه بیدار و بابصیرت چه در دوران حیات امام راحل و چه اکنون با رهبری داهیانه آیت‌الله خامنه‌ای؛ عزتمندانه و مقتدرانه در تلاش است.

مشکلات اقتصادی سالهاست که بر گرده ملت سنگینی می‌کند و مردم خواهان رفاه اجتماعی و اقتصادی به معنای واقعی هستند، با شیوع اپیدمی کووید ۱۹ اوضاع اقتصادی جهان و ایران وارد مرحله جدید و سختی شد.

حوادث اخیر در کشور که سبب ریزش‌ها و رویش‌های زیادی شد؛ نشان داد که در گذر از مراحل سخت، انسان‌های صبور، متعهد، بصیر، و بیدار، صف خود را از انسان‌های عجول، مسوولیت‌گریز، ناآگاه و بی‌تفاوت و به خواب‌زده، جدا کرده‌اند.

اما دولت در مقابل قاطبه مردم که پایبندی به نظام اسلامی و یا پایبندی به ایران را همچنان حفظ کرده‌اند، وظایفی دارد. دولت باید زیرساخت‌های مناسب را حتی در این وانفسای اقتصادی و تحریم‌ها به هر نحوی که شده فراهم سازد و اقشار مختلف را راضی کند.

انجام اقدامات مقطعی و مسکّن نه‌تنها دردی را دوا نمی‌کند بلکه کشور را وارد مسیر‌ها و گردنه‌های سختی می‌کند که برون‌رفت از آن سخت و زمان‌بر است.

امروز در آغاز چهل و پنجمین سالگی عمر انقلاب و جشن تولد چهل و چهار سالگی آن، مردم از زمامداران می‌خواهند که هم سنگ صبور آن‌ها باشند و هم به مطالبات آن‌ها پاسخ دهند.

گرچه مردم می‌دانند که جمهوری اسلامی ایران پس از انقلاب ۵۷ به موفقیت‌های مهمی در زمینه‌های علمی دست یافته است و در مقایسه با سایر کشور‌های منطقه و جهان، از امنیت بالا برخوردار است و از این جهت نیز مدیون نهاد‌ها و دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی هستند، اما مطالباتی هم دارند.

دولت و کارگزاران کشور به خوبی می‌دانند که دغدغه اصلی ملت ایران مسائل اقتصادی است؛ بازار آشفته و قیمت‌های نجومی از اقلام اساسی و ضروری یعنی مواد غذایی گرفته تا بازار بی‌سامان مسکن و خودرو نیاز به اصلاح دارد.

قیمت‌ها روز به روز افزایش می‌یابد و این روند، ملت را کلافه کرده است، بزرگتر‌ها نگران آینده فرزندان خود هستند و کوچکتر‌ها از آینده‌ای مبهم در هراسند و این نگاه، نیاز به بالا زدن آستین دولتی‌ها و مجلسی‌ها دارد.

ملت به درجه‌ای از درک، تأمل و تحمل رسیده است که حتی صحبت‌های امیدوارکننده را تحلیل و تفسیر می‌کند و می‌داند کدام سخن درست است و کدام از سر ناگزیری مطرح می‌شود، لذا نتیجه بازی کردن با احساسات و اذهان مردم و سکوت خفته، این است که در جایی به فریاد تبدیل می‌شود و این، برای نظام خوشایند نیست.

جنگ اقتصادی، قطعه‌ای از پازل دشمن در نبرد ترکیبی است و حتی نباید از اخبار رفع تحریم در شرایطی که هنوز ناامنی اقتصادی پابرجاست؛ خوشحال بود.

اینک در چهل و چهارمین بهار پیروزی انقلاب اسلامی، ملت ایران خواستار رفاه اجتماعی در همه ابعاد هستند و این خواسته طبیعی مردمان هر کشور از زمامداران است.

رفع تهاجمات و دغدغه‌های اقتصادی ملت ایران در گرو ثبات اقتصادی و اعمال برنامه‌های بنیادین در این زمینه است تا ملت به حق خود یعنی زندگی شرافتمندانه و عزتمندانه دست یابند و این تنها پیروزی بزرگ برای کشور است.

انتهای پیام/۱۰۰۱/  
خبرنگار: آزاده بابانژاد
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار