دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۲۱۳۳
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۸
حجت الاسلام‌والمسلمین رفیعی گفت: امیرالمومنین (ع) فرموده‌اند هر دعایی به اجابت می‌رسد. اما اجابت دعا بر اساس حکمت و اراده خداوند است.

به گزارش آوای خزر،حجت الاسلام‌والمسلمین رفیعی، کارشناس مذهبی درباره اجابت دعا گفت: امیرالمؤمنین در نهج البلاغه می‌فرمایند هر دعایی به اجابت می‌رسد. اما اجابت دعا بر اساس حکمت و اراده خداوند است.

به گفته حجت الاسلام‌والمسلمین رفیعی، اجابت دعا‌ها را می‌توان به چهار نوع بیان کرد: اول دعا‌هایی که عیناً اجابت می‌شوند. همان چیزی که از خدا طلب کردی، انجام می‌شود. دوم دعا‌هایی که عین خواسته شما محقق نمی‌شود، اما مشابه آن یا بهترش را خداوند به شما می‌دهد. سوم دعا‌هایی که خواسته شما داده نمی‌شود، اما از طریق آن دعا از شما دفع خطر می‌شود. چهارم دعایی که در این دنیا اجابت نمی‌شوند؛ اما ثواب آن برای آخرت شما ذخیره می‌شود.

این کارشناس مذهبی ادامه داد: مومن تسلیم خدا است ما نباید با دعا کردن روح تسلیم را از دست بدهیم و مانند بچه ها بر خواسته خود پافشاری کنیم. وظیفه ما دعا کردن و درخواست از خدای متعال است و اقتضای ایمان و توکل و تسلیم این است که نتیجه نهایی امور را به خداوند بسپاریم.

وی افزود: روز قیامت پرونده ما را که بررسی می‌کنند؛ ثواب نماز، روزه، حج و انفاق هست؛ یک ثوابی هم است که مربوط به دعا‌هایی که در دنیا محقق نشده اند است. در روایت داریم که بعضی از افراد وقتی روز قیامت این ثواب‌های عظیم را در نامه اعمالشان می‌بینند؛ می‌گویند‌ ای کاش هیچ یک از دعا‌های ما در دنیا به اجابت نمی‌رسید.

حجت الاسلام رفیعی بیان کرد: در روایات آمده است که «خداوند نزد گمان بنده است»؛یعنی اگر بنده نسبت به خداوند خوش‌بین باشد، خدا نیز کارهای او را همان گونه مقدّر می‌کند؛ ولی اگر چنانچه بدگمان باشد و بگوید: من که می‌دانم خدا حاجت مرا نمی‌دهد، خداوند نیز دعای او را مستجاب نخواهد کرد.

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها