آوای خزر، موجی از دنیای خبر      تازه ترین اخبار را در آوای خزر جستجو نمائید.      
کد خبر: ۱۰۳۸۳
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۷

طرز تهیه پیتزا ماکارونی مجلسی و خوشمزه در یک چشم بهم زدن

به گزارش آوای خزر، از نظر طرفداران پنیر پیتزا، ترکیب این پنیر با هر غذایی عالی می‌شود. اما اگر هم عاشق ماکارونی و پاستا باشید هم از چشیدن طعم پنیر پیتزا لذت ببرید، قطعا نمی‌توانید از ترکیب این دو باهم بگذرید و به یک بشقاب پیتزا ماکارونی نه بگویید. ما هم به همین بهانه ساده‌ترین طرز تهیه پیتزای ماکارونی را برایتان آماده کرده‌ایم. کافی است قبل از شروع کار سس سیر خانگی و سس بشامل را آماده کنید تا ماکارونی پیتزایی تان در یک چشم به هم زدن حاضر شود.

 
ماکارونی رشته‌ای ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز یک عدد
سس سیر و گوجه خانگی یک فنجان
پنیر پیتزا رنده شده کاله خرید آنلاین یک و نیم فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم
قارچ پنج عدد بزرگ
فلفل دلمه به مقدار لازم
یک عدد به مقدار لازم
سس بشامل نصف فنجان

مرحله اول

در یک قابلمه بزرگ آب را با مقداری نمک به جوش بیاورید. در همین فاصله یک پیاز را ریز خرد کرده و سرخ کنید تا طلایی شود. سپس گوشت چرخ‌کرده را در پیاز سرخ شده تفت داده، قارچ و فلفل دلمه را اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید تا قارچ آب نیندازد. نمک و فلفل را هم به گوشت اضافه کنید.

مرحله دوم

وقتی آب به جوش آمد، ماکارونی‌ها را بدون خرد کردن در قابلمه بریزید. در همین فاصله سس گوجه‌فرنگی و سیر را (که از قبل تهیه کرده‌اید) به گوشت اضافه کنید و قبل از آنکه آب سس کاملا چیده شود، شعله را خاموش کنید.

مرحله سوم

ماکارونی را قبل از آنکه بیش از اندازه نرم شود آبکش کنید. کف یک سینی نچسب روغن بمالید و سینی را در فری که با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده‌اید قرار دهید تا روغن کمی داغ شود. سپس سینی را بیرون بیاورید و یک لایه ماکارونی کف آن بریزید. سپس یک لایه مایه گو-؛-یک-غذای-ایده‌آل-برای-مهمانی‌هاشتی و یک لایه سس بشامل را روی ماکارونی بریزید. یک لایه دیگر ماکارونی روی مواد بریزید و بعد از ریختن یک لایه نازک سس بشامل، پنیر پیتزا رنده شده را روی ماکارونی‌ها بریزید و سینی را به فر برگردانید.

مرحله چهارم

وقتی که دیدید لایه زیری ماکارونی‌ها طلایی شده است، شعله پایین را خاموش کرده و شعله بالای فر را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود. ماکارونی پیتزایی شما آماده است. صبر کنید تا کمی خنک و قابل برش خوردن شود و سپس آن را سرو کنید.

 

انتهای پیام/2000

برچسب ها: پاستا
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
نظرسنجی
آیا با افزایش قیمت بنزین موافقید؟
بلی
خیر
آخرین اخبار