دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۱۳۸۲
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۹
یک نشان مخصوص با تایید ستاد توسعه زیست‌ فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بر روی محصولات غذایی حک می‌شود.

به گزارش آوای خزر، مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری  گفت: یک نشان مخصوص با تایید ستاد توسعه زیست‌ فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و توسط آستان قدس رضوی بر روی محصولات غذایی حک می‌شود.

وی با بیان اینکه محصولات غذایی ایرانی با دریافت این نشان که توسط آستان قدس رضوی ارائه می‌شود، ستاره‌دار و معتبر می‌شوند، بیان کرد: این کار کمک می‌کند تا محصولات غذایی سالم به مردم معرفی شود.

قانعی گفت: این نشان بر اساس یک تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین شبکه محصول سالم از مزرعه تا سفره ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری و آستان قدس رضوی تصویب و نهایی شد.

وی ادامه داد: به واسطه اعتماد مردم به زنجیره محصولات غذایی تولیدی در آستان قدس رضوی، از این به بعد همه محصولات غذایی که سالم هستند با نشان این نهاد معتبر می‌شوند.

قانعی خاطرنشان کرد: مالزی برای جهانی کردن محصولات غذایی خود طرح «حلال» را بر روی محصولات خود حک کرده است؛ نشان ایرانی جامع‌تر و کامل‌تر از این نشان است و محصولات با کیفیت ایرانی را به جهان معرفی می‌کند.

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری در ادامه با اشاره به چالش‌های تولید محصول سالم غذایی در کشور، گفت: عدم تمایل کشاورزان به تولید محصول سالم در مزرعه به دلیل «عدم وجود مکانیزم‌های حمایتی»، «آشنایی کم تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان با گواهی استاندارد تشویقی» و «نبود برنامه مدون برای تولید، برچسب‌گذاری ره‌گیری محصولات سالم» است.

قانعی، راهکارهای تولید محصولات سالم غذایی را «اجرای کشاورزی زیستی بر پایه GAP، ارگانیک و غیره»، «ترکیب نهاده‌های زیستی و آلی با نهاده‌های شیمیایی برای تغذیه گیاهان»، «راه‌اندازی کشاورزی قراردادی»، «استفاده از نهاده‌های زیستی برای کنترل آفات و بیماری‌ها» دانست.

دبیر ستاد توسعه زیست‌ فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: شبکه محصول سالم غذایی که از سال گذشته راه‌اندازی شد به دنبال سالم‌سازی و تعریف برندی جهانی برای این محصولات بود که این کار را هم با کمک بخش خصوصی انجام داد.

به گفته قانعی، گردش مالی محصولات غذایی ۱۰۰ میلیارد دلار است که می‌تواند بازار بزرگی برای ایران باشد. شرکت‌های دانش‌بنیان، ظرفیت بالایی برای ورود به این عرصه دارند و باید از این بازار بزرگ به نفع دانش‌بنیان‌های داخلی بهره بگیریم.

قانعی افزود: استفاده از محصول سالم غذایی یعنی تضمین سلامت مردم و محیط‌زیست، پس باید به این موضوع نگاه جدی داشته باشیم‌.

 

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها