به گزارش آوای خزر، فریبا بریمانی، مدیرکل بهزیستی مازندران به مناسبت روز مشاور و روانشناس اظهار داشت: مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی استان در سه سطح عمومی، تخصصی و سلامت روان محلی فعالیت دارند و با تمرکز بر ارائه خدمات فردی، گروهی، خانوادگی، تربیتی و تحصیلی، نقشی مهم در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و تقویت بنیانهای اخلاقی و معنوی خانوادهها ایفا میکنند.
وی افزود: در سال گذشته، ۲۱۴ مرکز مشاوره دولتی و غیردولتی در استان مازندران با انجام ارزیابیهای اولیه و مصاحبههای تخصصی، به بیش از ۱۹۰ هزار نفر خدمات حضوری ارائه کردند. این مراکز با محوریت مداخلات روانشناختی در بحرانهای فردی و خانوادگی، آموزش مهارتهای زندگی و اجرای برنامههای پیشگیرانه، در تحکیم نهاد خانواده نقش مؤثری داشتهاند.
مدیرکل بهزیستی مازندران از برگزاری کارگاههای آموزشی پیش از ازدواج برای ۸۶۴۳ نفر از جوانان در آستانه ازدواج خبر داد و گفت: این برنامهها با هدف توانمندسازی جوانان، افزایش رضایت از زندگی مشترک و تقویت ثبات خانوادهها اجرا شد.
وی همچنین به اجرای «برنامه آموزش زندگی خانواده» برای ۱۵۱۶۹ نفر از خانوادهها بهویژه زوجین جوان اشاره کرد و گفت: این برنامه با محوریت آموزش مهارتهای ارتباطی، شیوههای فرزندپروری، مدیریت تغییرات اعضای خانواده و تقویت عشق و صمیمیت بین زوجین برگزار شد.
بریمانی از اجرای طرح «آموزش والدین و توانمندسازی خانواده در بلوغ و نوجوانی» نیز خبر داد و اظهار داشت: این طرح با هدف ارتقای مهارتهای ارتباطی والدین، مدیریت رفتار نوجوانان و پیشگیری از پرخاشگری، به ۵۹۵۵ نفر از والدین و نوجوانان آموزشهای لازم را ارائه کرده است. آموزشهای تخصصی در حوزه بلوغ جنسی، روانی و اجتماعی از دیگر محورهای این برنامه بوده است.
وی با اشاره به آموزش مهارتهای دهگانه زندگی افزود: در این برنامه که به موضوعاتی مانند خودآگاهی، حل مسئله، کنترل خشم، تفکر نقادانه و مدیریت هیجانات پرداخته شده، ۷۸۸۰۳ نفر از جامعه هدف استان شرکت کردهاند.
مدیرکل بهزیستی مازندران در پایان تأکید کرد: ما با بهرهگیری از ظرفیت مراکز دولتی و غیردولتی، توسعه آموزشهای پیشگیرانه و تخصصی در راستای تحقق جامعهای سالم و پویا را دنبال میکنیم.
انتهای پیام/