دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۶۷۵
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۵
به مناسبت روز مشاور و روانشناس مطرح شد

ارائه خدمات روانشناختی به بیش از ۱۹۰ هزار نفر در مازندران

مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به نقش کلیدی مراکز مشاوره در ارتقای سلامت روان، از ارائه خدمات روانشناختی به بیش از ۱۹۰ هزار نفر از شهروندان این استان طی سال گذشته خبر داد و بر توسعه کمی و کیفی این خدمات تأکید کرد.

به گزارش آوای خزر، فریبا بریمانی، مدیرکل بهزیستی مازندران به مناسبت روز مشاور و روانشناس اظهار داشت: مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی استان در سه سطح عمومی، تخصصی و سلامت روان محلی فعالیت دارند و با تمرکز بر ارائه خدمات فردی، گروهی، خانوادگی، تربیتی و تحصیلی، نقشی مهم در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و تقویت بنیان‌های اخلاقی و معنوی خانواده‌ها ایفا می‌کنند.

وی افزود: در سال گذشته، ۲۱۴ مرکز مشاوره دولتی و غیردولتی در استان مازندران با انجام ارزیابی‌های اولیه و مصاحبه‌های تخصصی، به بیش از ۱۹۰ هزار نفر خدمات حضوری ارائه کردند. این مراکز با محوریت مداخلات روانشناختی در بحران‌های فردی و خانوادگی، آموزش مهارت‌های زندگی و اجرای برنامه‌های پیشگیرانه، در تحکیم نهاد خانواده نقش مؤثری داشته‌اند.

مدیرکل بهزیستی مازندران از برگزاری کارگاه‌های آموزشی پیش از ازدواج برای ۸۶۴۳ نفر از جوانان در آستانه ازدواج خبر داد و گفت: این برنامه‌ها با هدف توانمندسازی جوانان، افزایش رضایت از زندگی مشترک و تقویت ثبات خانواده‌ها اجرا شد.

وی همچنین به اجرای «برنامه آموزش زندگی خانواده» برای ۱۵۱۶۹ نفر از خانواده‌ها به‌ویژه زوجین جوان اشاره کرد و گفت: این برنامه با محوریت آموزش مهارت‌های ارتباطی، شیوه‌های فرزندپروری، مدیریت تغییرات اعضای خانواده و تقویت عشق و صمیمیت بین زوجین برگزار شد.

بریمانی از اجرای طرح «آموزش والدین و توانمندسازی خانواده در بلوغ و نوجوانی» نیز خبر داد و اظهار داشت: این طرح با هدف ارتقای مهارت‌های ارتباطی والدین، مدیریت رفتار نوجوانان و پیشگیری از پرخاشگری، به ۵۹۵۵ نفر از والدین و نوجوانان آموزش‌های لازم را ارائه کرده است. آموزش‌های تخصصی در حوزه بلوغ جنسی، روانی و اجتماعی از دیگر محور‌های این برنامه بوده است.

وی با اشاره به آموزش مهارت‌های ده‌گانه زندگی افزود: در این برنامه که به موضوعاتی مانند خودآگاهی، حل مسئله، کنترل خشم، تفکر نقادانه و مدیریت هیجانات پرداخته شده، ۷۸۸۰۳ نفر از جامعه هدف استان شرکت کرده‌اند.

مدیرکل بهزیستی مازندران در پایان تأکید کرد: ما با بهره‌گیری از ظرفیت مراکز دولتی و غیردولتی، توسعه آموزش‌های پیشگیرانه و تخصصی در راستای تحقق جامعه‌ای سالم و پویا را دنبال می‌کنیم.

 انتهای پیام/

 

 

 

 

 

خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار