دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۱۷۸۲
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۱
در چهارمین دوره انتخاب سرآمدان علمی، بیش از ۷۰ سرآمد علمی توسط فدراسیون سرآمدان علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از ۳۰ دانشگاه کشور انتخاب شدند.

به گزارش آوای خزر، ۳۰ دانشگاه و مرکز علمی که سرآمدان علمی کشور در آنها حضور دارند، در ۱۳ استان کشور واقع شده‌اند. از ۷۶ سرآمد علمی انتخاب شده، تعداد ۵۰ نفر از دانشگاه‌های استان تهران انتخاب شده‌اند.

۷۶ سرآمد علمی در سال ۹۸ از بین ۱۳۵۰ محقق و پژوهشگر برجسته‌ای انتخاب شده‌اند که بر اساس آیین‌نامه مصوب، مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند.

یکی از معیارهای مهم در انتخاب سرآمدان علمی توسط فدراسیون سرآمدان علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ارزیابی مقالات محققان در بازه زمانی سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ در نشریات معتبر علمی بین‌المللی بوده است.

لیست این نشریات در وبسایت سرآمدان علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری موجود است و محققانی که در این بازه زمانی در این نشریات و با وابستگی به یکی از مراکز علمی داخلی مقاله‌ای به چاپ رسانیده باشند، مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند.

مراکز علمی دارای بالاترین سرآمد علمی

در بین مراکز علمی کشور دانشگاه صنعتی شریف با ۱۳ نفر دارای بیشترین تعداد سرآمد علمی منتخب در کشور است. دانشگاه علوم پایه زنجان با ۹ نفر سرآمد علمی و پژوهشگاه دانش‌های بنیادی با ۷ نفر در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند. در دانشگاه تهران نیز ۶ سرآمد علمی حضور دارند.

بسته حمایتی

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بسته حمایتی متنوعی را برای برای حمایت از سرآمدان علمی، پیش‌بینی کرده است.

پژوهانه نقدی، گرنت‌های شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، حمایت از شرکت در کنگره‌های معتبر بین‌المللی، حمایت از جذب محقق پسا دکتری، .... از جمله حمایت‌های برنامه‌ریزی شده برای توسعه تحقیق و پژوهش توسط چهره‌های علمی و نخبگان کشور است.

هدف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از برنامه ملی سرآمدان علمی، حمایت از محققان و پژوهشگرانی است که در حال حاضر از دستاوردهای پژوهشی معتبری برخوردار هستند.

بر اساس اعلام معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، طی این برنامه سعی شده است تا فرایند هر ساله انتخاب سرآمدان علمی، باعث ایجاد یک فضای رقابت علمی و پژوهشی شود.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار