دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۲۸۴۹
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۵
معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور از اعلام آماده باش به استان‌های جنوبی و جنوب شرقی کشور برای مقابله با هجوم ملخ‌ها خبر داد.

به گزارش آوای خزر، محمد فرید لطیفی درباره تدابیر سازمان مدیریت بحران برای مواجهه با هجوم ملخ‌ها به کشور اظهار کرد: سازمان مدیریت بحران کشور به عنوان سازمان کمک کننده به سازمان حفظ نباتات در مورد هجوم ملخ‌ها حضور داشته و در استان‌هایی که هجوم ملخ در آن وجود دارد به مدیران کل بحران استان و استانداری‌ها آماده باش لازم را ارائه کرده‌اند.


لطیفی با بیان اینکه نقشه حرکت ملخ‌ها لحظه به لحظه و حتی قبل از ورودشان به کشور رصد می‌شود گفت: برابر اطلاعات ما میزان هجوم ملخ‌ها در مقایسه با هجوم قبلی‌شان که در اوایل امسال رخ داد حدود سه برابر افزایش یافته است اما آماده باش ما نیز افزایش یافته است.

اواخر دی ماه امسال دولت 20 میلیارد تومان را برای مقابله با ملخ‌ها اختصاص داد و علاوه بر آن سازمان مدیریت بحران کشور پیشتر مبالغ اعتباری را برای خرید ماشین آلات و دستگاه‌های سم پاش و همچنین تجهیز پایگاه‌ها در اختیار سازمان حفظ نباتات قرار داده است.


معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه در حال حاضر استان بوشهر متاثر از هجوم ملخ‌هاست، گفت: البته استان‌های همجوار آن نیز تا حدودی تحت تاثیر قرار گرفته‌اند. در همین راستا نیز سازمان مدیریت بحران کشور به استان‌های جنوب و جنوب شرق کشورمان آماده باش لازم را اعلام کرده است.


معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور از سم پاشی 875 هکتار از اراضی در استان بوشهر برای مقابله با ملخ‌ها نیز خبر داد و گفت: همچنان مقابله با ملخ‌ها در کشور ادامه دارد. چرا که با توجه به شرایط اقلیمی شیوه تکثیر این ملخ‌ها نیز متفاوت بوده است و ممکن است افزایش یا کاهش پیدا کند. در این زمینه آماده باش سازمان‌ها ادامه دارد.

انتهای پیام/1005

منبع: ایسنا
برچسب ها: هجوم ملخ‌
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: