دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۳۱۱۶
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۳:۳۱
بعد از شدت گیری تنش‌ها در ادلب، ترکیه تهدید خود در خصوص باز کردن مرزها به روی پناهجویان را عملی کرد و یونان را یک بحران جدی مواجه ساخت. با آغاز حرکت مهاجران به سمت یونان، نیروهای امنیتی در مرزهای زمینی به روی پناهجویان گاز اشک آور شلیک کردند و در مرزهای دریایی هم به قایق‌های مهاجران اجازه ندادند وارد مرزهای یونان شوند.

به گزارش آوای خزر، بعد از آنکه آنکارا در ۲۸ فوریه اعلام کرد مرزهای خود را به روی هزاران پناهجوی حاضر در ترکیه باز می‌کند تا راهی یونان شوند، موج جدیدی از مهاجران راهی اروپا شدند. تصمیمی که توافقنامه سال ۲۰۱۶ میلادی ترکیه با اتحادیه اروپا را نقض می‌کند. در آن سال ترکیه پذیرفته بود مهاجرانی که قصد دارند از ترکیه راهی اروپا شوند را پناه دهد.

اما بعد از شدت گیری تنش‌ها در ادلب، ترکیه تهدید خود در خصوص باز کردن مرزها به روی پناهجویان را عملی کرد و یونان را یک بحران جدی مواجه ساخت. با آغاز حرکت مهاجران به سمت یونان، نیروهای امنیتی در مرزهای زمینی به روی پناهجویان گاز اشک آور شلیک کردند و در مرزهای دریایی هم به قایق‌های مهاجران اجازه ندادند وارد مرزهای یونان شوند.

روز چهارشنبه نیروهای مرزی ترکیه و یونان در پاسگاه مرزی کاستانیس از گاز اشک آور استفاده کردند.

از سوی دیگر، سلیمان سویلو، وزیر کشور ترکیه روز پنجشنبه از اعزام هزار پلیس ویژه به این منطقه برای جلوگیری از بازگشت مهاجران به سمت قلمرو ترکیه خبر داد.

سویلو همچنین یونان را متهم به بدرفتاری با پناهجویان کرد و اظهار داشت: «یونان دست‌کم ۱۶۴ نفر را زخمی کرده و نزدیک ۵ هزار نفر را به ترکیه بازگردانده است. ما در حال تهیه پرونده‌ای در این خصوص هستیم تا به این سورفتار یونان در دادگاه حقوق بشر اروپا رسیدگی شود.»

از روز پنجشنبه یونان نزدیک شدن کشتی‌های دریانوردی به جزایر لسبوس، ساموس و خیوس را ممنوع اعلام کرده و گشت منظمی را برای جلوگیری از نزدیک شدن پناهجویان به این جزایر ترتیب داده است.

کمپ لسبوس در حال حاضر میزبان بیش از ۲۰ هزار پناهجو است و بسیاری از آنها در شرایط بغرنج و در نبود امکانات کافی بهداشتی زندگی می‌کنند.

نگرانی‌های حقوق بشری
منابع دولتی یونان تایید کردند که تنها در ۲۴ ساعت گذشته تقریبا ۷ هزار نفر تلاش کردند وارد قلمرو یونان شوند و تعداد آنها از ابتدای شکل گیری این موج تازه از ۲۹ فوریه به حدود ۳۵ هزار نفر رسیده است. همچنین یونان اعلام کرده ۲۴۴ نفر را هم در این زمینه بازداشت کرده است.

نوتیس میتاراچی وزیر مهاجرت یونان در این خصوص اعلام کرد تمام مهاجرانی که پس از اول مارس به طور غیرقانونی وارد یونان شده‌اند به شهر سرس در شمال این کشور منتقل و سپس به کشورهای خود فرستاده خواهند شد.

فرانچسکو روکا، رئیس فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر با ابراز نگرانی از وضعیت پناهجویان گفت: «این وضعیتی بسیار ناراحت‌کننده است. ما دوباره شاهد این هستیم که انسان‌ها به عنوان سلاح سیاسی استفاده می‌شوند. این قابل قبول نیست و از همه کشورها می‌خواهیم به حقوق بشر در زمینه مهاجران و پناهجویان احترام بگذارند.

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار