دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۴۷۰۹
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۸
رییس سازمان چای علاوه بر تشریح میزان صادرات چای، واردات، استانهای تولید کننده چای و میزان تولید آن اعلام کرد که چای به دلیل اینکه در مرحله فرآوری حرارت می بیند و پس از آن نیز دم می کشد، فاقد ویروس کرونا است.
چای کرونا ندارد؛ نگران نباشیدبه گزارش آوای خزر،حبیب جهانساز با بیان اینکه عمده چای کشور در دواستان گیلان و مازندران تولید می شود، گفت: سطح زیر کشت باغهای چای گیلان و مازندران ۲۵ هزار هکتار بوده که ۹۰ درصد آن در استان گیلان و ۱۰ درصد در استان مازندران است.

وی ادامه داد: امسال بالغ بر ۱۲۶ هزار و ۷۰۰ تن برگ سبزچای از کشاورزان استان گیلان و مازندران خریداری کردیم که ۱۱ درصد بیشتر از سال گذشته بوده است. همچنین ۲۸ هزار و ۵۰۰ تن چای خشک در این دو استان تولید شده است.

رییس سازمان چای کشور اضافه کرد: حدود ۵۰۰۰ تن صادرات چای داخلی داشتیم. عمده خریداران ما نیز افغانستان، عراق، آذربایجان  و تا حدودی روسیه هستند. البته هدف ما بیشتر تامین بازارهای داخلی است، زیرا سالانه تقریبا ۸۰هزار تن چای در کشور مصرف می شود. همچنین واردات چای بیشتر از کشور سریلانکا انجام می شود.

جهانساز با اشاره به اینکه چای دسته بندی های متفاوتی از جمله ممتاز، قلم، شکسته و باروتی دارد و در بسته بندی های متفاوت نیز در بازار عرضه می شود، اظهار کرد: بسته به نوع، کیفیت چای و بسته بندی آن قیمت چای متفاوت است و در بازار از کیلویی ۳۷هزار تومان تا ۶۰هزار تومان به فروش می رسد. البته ممکن است از این مقدار کمتر هم در بازار وجود داشته باشد.

وی تصریح کرد: قیمت چای خارجی نیز عمدتا کیلویی بیش از ۱۰۰هزار تومان است، زیرا واردات آن با ارز آزاد بوده و نوسانات ارز بر آن تاثیر گذار خواهد بود اما از نظر کیفیت تفاوتی چندانی با چای ایرانی ندارد.

رییس سازمان چای با اشاره به اینکه آمادگی آن را داریم که با رعایت نکات بهداشتی از چای در اردیبهشت ماه بهره برداری کنیم، گفت: ویروس کرونا با محصولات غذایی جابه جا نمی شود. به عبارت دیگر چای چیده شده برای فرآوری در دمای بیش از ۹۰درجه قرار می گیرد و پس از آن نیز دم می شود؛ بنابراین خود چای مشکلی ندارد اما تمهیداتی برای کاهش تراکم نیروی انسانی در بهره برداری از چای در نظر گرفته ایم؛ به طوری که محصولات برداشت شده را به مرور تحویل بگیریم و در طول روز فرآیند خرید انجام شود تا مشکلی از این جهت نیز نداشته باشیم.
 
انتهای پیام/1000
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: