دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۴۷۱۵
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۸
در طول دوران بارداری سیستم ایمنی بدن زنان دچار تغییراتی شده که آنان را در معرض عارضه‌های ناشی از ویروس‌هایی همچون آنفلوآنزا قرار می‌دهد.

به گزارش آوای خزر، هرچند کارشناسان اظهار داشتند کروناویروس جدید تاثیر ناچیزی بر زنان باردار و نوزادان آنان دارد یا بدون تاثیر است؛ اما از زمان آغاز همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ بسیاری این پرسش را مطرح کرده‌اند که آیا بارداری در مدت شیوع کروناویروس بی‌خطر است؟

 

بنابر گفته متخصصان و کارشناسان انگلیسی در حال حاضر شواهدی وجود ندارد که نشان دهد کروناویروس می‌تواند برای زنان باردار و جنین آنان مشکل جدی به همراه داشته باشد. درصورتی که زنی در دوران بارداری به کروناویروس آلوده شود بررسی‌ها نشان می‌دهد احتمال آلوده شدن جنین به بیماری وجود ندارد.

 

گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO) نشان می‌دهد: تنها در هشت درصد از زنان بارداری که در چین به کروناویروس آلوده شده‌اند علائم شدید مشاهده شده و وضعیت یک درصد از آنان وخیم گزارش شده است. بسیاری از بیماران دچار علائم خفیف بوده‌اند. علاوه بر این، حتی زنان بارداری که به دلیل ابتلا به بیماری کووید-۱۹ مجبور به استفاده از دستگاه تنفس مصنوعی شده‌اند روند بهبود را طی کرده‌اند.

 

همچنین مطالعه دیگری که در چین انجام گرفت، نشان داد: کروناویروس جدید از مادر به جنین منتقل نمی‌شود. محققان اظهار داشتند تمام نمونه‌های مایع آمنیوتیک، خون بند ناف و شیر مادر گرفته شده از زنان باردار مبتلا به بیماری کووید-۱۹ منفی بوده است.

به نقل از مدیکال دیلی، کارشناسان تاکید کردندکه زنان باردار مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای از قبیل دیابت یا لوپوس، به دلیل آسیب‌پذیرتربودن باید تحت کنترل باشند.

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: