دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۴۹۵۳
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۷
در طول تاریخ تنها جنگ مانع برگزاری بازی‌های المپیک شده ولی امسال ویروس کرونا مسبب این اتفاق شد.

به گزارش آوای خزر، افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان و تاثیرش روی ورزش که با لغو مسابقات زیادی همراه شد (به منظور پیشگیری از گسترش شیوع) المپیک ۲۰۲۰ توکیو را یک سال عقب انداخت. این برای نخستین بار نیست که بازی‌های المپیک به طور کامل لغو می‌شود یا به دلایل مختلف به تعویق می‌افتد.

تا امروز سه دوره المپیک لغو شده که هر سه به خاطر جنگ‌های جهانی بود. در سال ۱۹۱۶ قرار بود بازی‌های المپیک در برلین برگزار شود. جنگ جهانی اول از  سال ۱۹۱۴ آغاز شد و آلمان یکی از کشورهایی بود که در جنگ حضور داشت. با وجود این که خیلی از تاسیسات آماده شده بود، IOC المپیک را لغو کرد. این اتفاق موجب شد مرکز کمیته بین المللی المپیک که پیش از این متغیر بود ثابت شود و شهر لوزان سوییس به عنوان پایتخت المپیک شناخته شود. 

در سال ۱۹۴۰، جنگ جهانی دوم موجب لغو بازی‌های المپیک شد. مانند امسال قرار بود بازی‌ها در توکیو برگزار شود. جنگ جهانی دوم تقابل متحدین و متفقین بود که موجب شد ژاپن در سال ۱۹۳۸ از میزبانی خود انصراف دهد. IOC برای نجات آن بازی‌ها تمام تلاش خود را کرد و آن را به هلسینکی انتقال داد. با این حال در سال ۱۹۳۹ شوروی به فنلاند حمله کرد و این اتفاق با لغو المپیک ۱۹۴۰ همراه شد. همچنین المپیک ۱۹۴۴ که قرار بود در لندن برگزار شود به دلیل تداوم جنگ جهانی دوم لغو شد.

پنجم سپتامبر ۱۹۷۲ در جریان بازی‌های مونیخ یک حمله به دهکده المپیک شد که مرگ ۱۷ نفر را به همراه داشت. این اتفاق موجب شد بازی‌ها تا ۳۶ ساعت لغو شوند و سپس آوری بروندیج، رییس کمیته بین المللی المپیک تصمیم گرفت مسابقات دوباره از سر گرفته شوند. همچنین حمله به دهکده المپیک آتالانتا در بیست و هشتم جولای ۱۹۹۶ با لغو ۲۴ ساعته بازی‌ها در آمریکا همراه شد. 

در دوران جنگ سرد، تحریم‌های زیادی رخ می‌داد. اغلب کشورهای آفریقایی در سال ۱۹۷۶ در واکنش به عمل نیوزلند در المپیک مونترال شرکت نکردند. تیم ملی راگبی نیوزلند با آفریقای جنوبی بازی کرده بود (تیم آفریقایی به خاطر آپارتاید توسط کمیته بین المللی المپیک اخراج شده بود). چهار سال بعد دوباره به یک دلیل سیاسی بین المللی تحریم المپیک اتفاق افتاد. این بار به خاطر حمله شوروی به افغانستان، آمریکا و کشورهای متفقین تصمیم گرفتند در المپیک مسکو شرکت نکنند. شوروی هم خیلی زود پاسخ داد و چهار سال بعد در بازی‌های ۱۹۸۴ لس آنجلس شرکت نکرد.

آخرین بحرانی که بازی‌های المپیک را تحت تاثیر قرار داد به المپیک گذشته برمی‌گردد. ویروس زیکا که از طریق پشه به انسان انتقال داده می‌شد برای زنان باردار مشکل ایجاد می‌کرد. به همین خاطر گروهی از پزشکان خواستار لغو بازی‌های ۲۰۱۶ ریو شدند. گروهی از ورزشکاران نگرانی خود را نسبت به این موضوع نشان دادند اما در نهایت بازی‌ها بدون هیچ مشکلی برگزار شد./آس

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها