دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۷۷۶۸
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۸
محموله کیت تشخیص کووید-۱۹ یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان کشور امروز از فرودگاه امام خمینی (ره) تهران به مقصد آلمان صادر شد.


 

به گزارش آوای خزر،بهروز حاجیان تهرانی، مجری طرح و مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: صبح امروز ۱۶ اردیبهشت ماه یک محموله کیت تشخیص کووید ۱۹ شامل ۴۰ هزار تست ساخته این شرکت دانش‌بنیان از فرودگاه امام خمینی(ره) تهران به مقصد کشور آلمان ارسال شد.

وی با اشاره به سابقه فعالیت این شرکت در زمینه تولید انواع کیت‌های تشخیص مارکرهای سرطانی، بیماری‌های عفونی، هورمونی و بیش از پنج نوع کیت بیوشیمی، اظهار کرد: تاکنون این محصولات به کشورهایی چون آلمان، ایتالیا، بلژیک، برزیل، کره جنوبی و ترکیه صادر شده است.

حاجیان با بیان اینکه کیت‌های تولید شده این شرکت از نظر دقت، عملکرد و زمان تشخیص تمام استانداردهای روز را دارد، خاطر نشان کرد: عملکرد این کیت‌های تشخیص کووید-۱۹مشابه نمونه‌های خارجی است و قادر است بیماری کووید-۱۹ را در بیماران مشکوک تشخیص دهد.

این محقق با تاکید بر اینکه کیت‌های تشخیصی ساخته شده در این شرکت توانسته پروسه‌های پیچیده‌ای را برای اخذ مجوز در داخل کشور دریافت کند، از دریافت استاندارد CE اروپا برای این کیت‌ها خبر داد و یادآور شد: تعداد سازندگان کیت تشخیص کووید-۱۹ حال حاضر دنیا حدود ۱۵۰ شرکت و مرکز تحقیقاتی است و بیشتر این شرکت‌ها در چین و آمریکا مستقر هستند و هنوز بسیاری از کشورهای توسعه یافته اروپایی نتوانسته‌اند این کیت تشخیصی را بسازند.

مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به ارسال محموله‌ای از کیت‌های تشخیص کووید-۱۹ به مقصد آلمان، ادامه داد: محموله‌ای که امروز به آلمان صادر شد، شامل ۴۰ هزار تست تشخیص است. ترکیه، اکوادور، برزیل و اسپانیا از جمله کشورهایی هستند که برای خرید کیت‌های ایران‌ساخت تشخیص بیماری ناشی از کرونا درخواست داده‌اند.

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: