دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۸۶۵۹
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۶
دامپزشک حیات وحش درباره نگرانی مردم از انتقال بیماری کرونا از حیوان به انسان به‌ویژه حیوانات خانگی، گفت: گزارشی مبنی بر اینکه حیوانات می‌توانند خودشان آلوده یا بیمار شوند یا مهم‌تر از آن بیماری را انتقال دهند، وجود ندارد.

به گزارش آوای خزر، ایمان معماریان دامپزشک حیات وحش درباره نگرانی مردم از انتقال بیماری کرونا از حیوان به انسان به‌ویژه حیوانات خانگی، افزود: طبق تما ‌گزارش‌هایی که سازمان بهداشت جهانی و سازمان دامپزشکی جهانی اعلام کرده‌اند حیوانات تنها می‌توانند ناقل مکانیکی ویروس کرونا باشند.

 

وی ادامه داد: یعنی همانطور که ویروس روی سطوح و لوازم می‌تواند زنده بماند روی بدن حیوانات هم می‌تواند زنده بماند؛ با این حال گزارشی مبنی بر اینکه حیوانات می‌توانند خودشان آلوده یا بیمار شوند یا مهمتر از آن بیماری را انتقال دهند، وجود ندارد.

 

معماریان با بیان اینکه ترس از انتقال ویروس کرونا از حیوان به انسان کاملا بی مورد است، تصریح کرد: از آن طرف هم اگر قرار باشد کرونا ویروس به حیوان منتقل شود اول صاحب حیوان باید مبتلا به بیماری شود و بعد ویروس را به حیوان منتقل کند که طبق تحقیقات سازمان بهداشت جهانی، این بیماری به حیوانات منتقل نمی‌شود.

 

این دامپزشک حیات وحش گفت: اگر صاحب حیوانی آلوده به ویروس کرونا باشد ممکن است حیوان خانگی وی به صورت ناقل مکانیکی، ویروس را حمل و انتقال دهد.

 

وی ادامه داد: اصلا نیازی برای واکسیناسیون حیوانات به ویژه حیوانات خانگی برای جلوگیری از انتقال کروناویروس وجود ندارد به دلیل اینکه تاکید می‌کنم نمی‌توانند ناقل باشند، اگر در شرایط حاضر کسانی که حیوان خانگی دارند نگران انتقال مکانیکی ویروس هستند، بهتر است از خانه خارج نشوند.

 

معماریان با بیان اینکه ممکن است حیوانات هم علائمی‌ از بیماری مانند عطسه و سرفه یا خس خس هنگام نفس کشیدن را داشته باشند، اضافه کرد: در بین حیوانات هم ویروس‌هایی از خانواده کروناویروس وجود دارد که ممکن است با آن درگیرشوند و دامپزشک باید آن را درمان کند و این ارتباطی به بیماری انسان ندارد.

 

این دامپزشک حیات وحش گفت: مهم‌ترین نکته این است نباید منبع اطلاع رسانی، اخبار غیرمعتبر درباره کروناویروس باشد بلکه باید از منابع معتبری چون سازمان بهداشت جهانی بهره بگیریم و در مورد حیوانات هم سازمان دامپزشکی جهانی معتبرترین منبع برای اطلاع از آخرین اخبار درباره این بیماری است.

 

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار