دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۹۷۷۰
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۱
مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت:
مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیر واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد که در ماه‌های اخیر علاوه بر حدود ۱۰ هزار فوت ناشی از کرونا در کشور، حداقل ۱۲۰ هزار مرگ به علت بیماری‌های غیرواگیر اتفاق افتاده است.

به گزارش آوای خزر،افشین استوار درباره اهمیت توجه به بیماری‌های غیرواگیر در شرایط شیوع ویروس کرونا بیان کرد: در سال حدود ۳۹۰ هزار مرگ و میر در کشور داریم که بیش از ۳۰۰ هزار فوت به علت بیماری‌های غیر واگیر اتفاق می‌افتد. در چند ماه اخیر بیش از ۱۲۰ هزار مرگ به دلیل بیماری‌های غیرواگیر اتفاق افتاده است. یعنی در همین چند ماه و در حالی‌که کمتر از ۱۰ هزار فوت تاکنون به علت کووید ۱۹ در کشور ثبت شده، حداقل ۱۲۰ هزار مرگ نیز به علت بیماری‌های غیرواگیر اتفاق افتاده است.


وی ادامه داد: از طرفی ۷۰ درصد موارد مرگ ناشی از کووید ۱۹ در همین بیماران مبتلا به بیماری غیرواگیر اتفاق افتاده است.


مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت گفت: حداقل ۴۰ درصد فوتی‌های کرونا تاکنون، یک بیماری غیرواگیر داشتند و ۳۰ درصد هم بیش از ۶۰ ساله بودند که مجموع این افراد بالغ بر ۷۰ درصد فوتی‌های کرونا را شامل می‌شود.


استوار اظهار کرد: این در شرایطی است که بر اساس شواهد قبل از اجرای پویش ملی کنترل فشار خون، فقط ۵۰ درصد افراد می‌دانند که فشار خون بالا دارند. حتی برخی افراد که در ظاهر بیماری زمینه‌ای ندارند هم ممکن است که بیماری آنها تاکنون شناسایی نشده باشد.


وی بیان کرد: از هر چهار ایرانی بالای ۱۸ سال، حداقل یک نفر فشار خون بالا دارد.


به گزارش ایرنا، ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت نیز پیش از این درباره میزان ابتلای ایرانی‌ها به فشار خون بالا گفته بود: حریرچی: ۲۷ درصد از افراد بالای ۱۸ سال، فشار خون ۱۴ بالای ۹ دارند. اگر به سنین ۴۵ تا ۵۰ سال برسانیم یک سوم آنها و اگر به ۵۰ تا ۶۴ سال برسد نیمی از مردم و در سنین ۶۵ تا ۶۹ سال، ۶۰ درصد آنها و بالای ۷۰ سال نیز ۶۴ درصد یعنی دو سوم‌شان فشار خون بالا دارند.


مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت پیش از این نیز درباره اهمیت بیماری‌های غیرواگیر گفته بود: بیماری‌های غیرواگیر در حال حاضر مهم‌ترین عامل تهدیدکننده سلامت انسان است و رویکرد وزارت بهداشت در دوره جدید بیشتر بر پیشگیری متمرکز شده و این در حالی است که مجبوریم بر بیماری‌های غیرواگیر تمرکز کنیم، زیرا ۸۲ درصد مرگ‌ها در کشور به علت این بیماری‌ها اتفاق می‌افتد.

انتهای پیام/1005

منبع: ایرنا
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها