دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۰۳۸۵
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۳

بیشترین هجمه در جهان علیه کودکان بوده /حقوق کودکان امری مذموم در دین اسلام

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران با تاکید برتوجه به حقوق کودکان اظهار داشت و گفت: بیشترین هجمه در جهان علیه کودکان بوده است و ورود فرهنگ بیگانه این قشر را بیشتر تهدید می‌کند و لازم است تا نهادهای مربوطه درباره احقاق حقوق کودکان تلاش بیشتری داشته باشد.

به گزارش آوای خزر، سمیه قاسمی در جلسه کمیته کاری بانوان و خانواده در حوزه حقوق کودک اظهار داشت: باید پیگیری‌ها و دستورالعمل‌ها در حوزه مربوط به کودک و خانواده اثرگذار و تصمیم ساز باشد و نباید در اولویت‌های دست چندم و آخر قرار گیرد.

وی آموزش قضات کارآزموده را درباره حقوق و قوانین کودک و خانواده را مؤثر دانست و گفت: آموزش رمز موفقیت و ارتقای مهارت کودکان خواهد بود و لایه‌های سازمانی و اداری باید بحث آموزش را مدنظر قرار دهند زیرا پس از آموزش، نظارت‌ها اثرگذار خواهند بود.

حجت الاسلام مرتضی موسوی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران با تاکید برتوجه به حقوق کودکان اظهار داشت: با بیان اینکه دین مبین اسلام بیشترین توجه را به حقوق کودکان دارد، افزود: در اسلام تضییع حقوق کودکان منع شده است و باید این موارد را به دستگاه قضائی گزارش داد.

وی با اظهار اینکه تضییع حقوق کودکان امری مذموم در دین به شمار می‌رود، تصریح کرد: توجه ویژه به کودکان باید در جامعه مورد توجه قرار گیرد.

حجت الاسلام موسوی، بهره گیری از مجازات جایگزین حبس را درباره جرایم کودکان مهم برشمرد و گفت: آرای باید متناسب با وقوع جرم، شرایط و سن کودکان صادر شود.

معاون دادگستری مازندران با اشاره به کمبود کارشناس در دستگاه قضائی تصریح کرد: در بررسی پرونده اطفال باید جوانب متعددی از جمله نظرهای کارشناسان مورد بررسی قرار گیرد.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها