دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۰۸۹۷
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۳
دعوا و مرافعه الزاماً اتفاق بدی در رابطه زناشویی به شمار نمی‌رود، البته به این شرط که آن را با یک نتیجه خوب به پایان برسانید.

به گزارش آوای خزر، همه ما داستان‌های زوج‌هایی را شنیدیم که هرگز با یکدیگر دعوا نمی‌کنند و آن‌ها تبدیل به زوج‌های ایده‌آل در اطراف ما شده اند. اما آیا آن‌ها خوشحال هستند و از زندگی خود راضی؟ فراموش نکنید که دعوا و مرافعه الزاماً اتفاق بدی در رابطه زناشویی به شمار نمی‌رود، البته به این شرط که آن را با یک نتیجه خوب به پایان برسانید. ما ۵ دلیل برای شما بیان می‌کنیم که بحث و دعوا یک اتفاق خوب است و شما نباید از دعوا در زندگی مشترک بترسید:

در اختلافات زناشویی کینه‌ای وجود ندارد، رابطه قوی‌تر می‌شود

در اختلافات زناشویی برای بیان نقطه نظرمان در مورد یک موضوع خاص، ما افکارمان را حفظ نمی‌کنیم و اختلافات را با گفتگو پاک می‌کنیم. به عبارت دقیق‌تر، زبان گفتگوی ما با گفتگو‌های کاری بسیار متفاوت است. هیچ یک از شرکا نسبت به یکدیگر کینه ندارند و در طولانی مدت به شما کمک می‌کند. افراد می‌دانند که چه موقع خط و مرزی ترسیم کنند و چه رفتاری را از شریک خود انتظار داشته باشند. اگر دقت داشته باشید بسیاری از زوج‌هایی که درگیر دعوا هستند، در آخر از یکدیگر عذرخواهی می‌کنند و حتی صمیمی می‌شوند.

دعوا عمق جدیدی از صمیمیت ایجاد می‌کند

صمیمیت در یک رابطه از طریق استدلال‌های سالم که به شکل محترمانه اتفاق می‌افتد، افزایش پیدا می‌کند. ما می‌دانیم چه حرف‌های را بزنیم و چه حرف‌هایی برای شریک زندگی ما قابل تحمل نیست. بار‌ها اتفاق می‌افتد که در میانه دعوا و بحث‌هایمان حرف‌هایی می‌زنیم و سرزنش‌هایی می‌کنیم، اما عمدتاً در آخر زوج‌ها از یکدیگر عذرخواهی می‌کنند و در نتیجه صمیمی می‌شوند. این کار آن را به یکدیگر نزدیک می‌کند.

اعتماد را افزایش می‌دهد

از طریق بحث و گفتگو فرد تمایل پیدا می‌کند که حتی بیش از قبل به شریک زندگی خود بازگردد و سطح اعتماد افزایش پیدا می‌کند. حرف‌های نگفته، گفته می‌شود و سوءظن‌ها روشن می‌شود. رابطه بدون دعوا پر از اسرار است. بیشتر اوقات میل افراد به جلوگیری از دعوا و بحث است، زیرا فکر می‌کنند که دعوا به روابطشان خاتمه می‌دهد. توجه داشته باشید که بدون دعوا، رابطه شما پیچیده‌تر خواهد شد. هنگامی که طغیان اتفاق می‌افتد، پیامد‌های آن فاجعه‌بار هستند. برای دوری از طغیان، بحث‌های خود را نادیده نگیرید و مسائل را مطرح و حل کنید.

احساس بهتری خواهید داشت

با ابراز عقیده خودتان در طول یک بحث، شما احساس آرامش می‌کنید. اما هنگامی که این کار را انجام می‌دهید، اطمینان حاصل کنی که بی ادب نباشید. هر رابطه‌ای در نوسان است و برای درک آن باید به بحث‌های سالم بپردازید. همیشه توصیه به فهم اختلاف نظر‌ها است و اینکه مشکلات را در همان لحظه وقوع حل کنید و آن را به زمان واگذار نکنید.

دعوای زناشویی باعث بهبود شخصیت شما می‌شود

دعوا شما را قوی‌تر کرده و سطح صبر، مراقبت و عشق به شریک زندگی خود را بالا می‌برد. بعضی اوقات شما خود را با اشخاص دیگر سازگار می‌کنید. در این فراز و فرود‌ها همه افراد درس‌های زیادی را می‌آموزند و شخصیتشان رو به کامل‌تر شدن پیش می‌رود.

توصیه‌هایی برای مشاجره‌های زناشویی

همیشه توجه داشته باشید که در روابط زناشویی خود، عادلانه بجنگید و روابطتان را بهبود بخشید. کنترل خود را حفظ کنید و احساسات خود را در دست بگیرید. هرگز گذشته را شخم نزنید و برای حمله به یکدیگر از آن استفاده نکنید. انتقاد‌های بی‌هدف و غیرسازنده را رها کنید. اینکه به همسر خود بگویید که او دروغگو است تنها به مشکلات دامن می‌زند و مسأله‌ای را حل نمی‌کند. فراموش نکنید که مسئولیت‌پذیری و یادگیری بسیار اهمیت دارد و در این راستا در پایان مشاجره‌ها از یکدیگر عذرخواهی کنیم.

انتهای پیام/1005
منبع: ایرنا
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار