دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۲۱۲۷
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۶
داروهای لاغری تایید شده و معتبر باید به توصیه پزشکان مصرف و برای افرادی تجویز ‌شود که نمایه توده بدنی مصرف کننده بالاتر از ۳۰ باشد، یعنی افراد باید در مرحله چاقی درجه ۲ قرار داشته باشند و به بیماری خاصی هم مبتلا نباشند، در غیر اینصورت مرگ‌آور است.

به گزارش آوای خزر، عضو هیات مدیره انجمن تغذیه ایران افزود: تبلیغات گسترده و فریبنده سایت‌های تبلیغاتی و شبکه‌های ماهواره‌ای در حالی به مصرف چشمگیر انواع داروهای لاغری در کشور دامن زده که متخصصان با صراحت بر بی اثر بودن و عوارض خطرناک این داروها تاکید دارند و در سال های اخیر شاهد افزایش تعداد مصرف کنندگان هستیم.


ضیاء مظهری اظهار داشت: در حالیکه بدون رژیم غذایی مناسب و ورزش، کم کمتر وزن اثرگذار نیست و اغلب داروهای لاغری که از سوی مردم خودسرانه مصرف می شوند، کاهش آب بدن در کوتاه مدت را به دنبال دارند و از این رو مصرف کنندگان تصور می کنند که داروها اثر مطلوب به دنبال داشته بدون اینکه بدانند چگونه سلامتی خود را به بازی گرفته اند.


این متخصص تغذیه ادامه داد: اغلب افراد چاق یا کسانی که نگران اضافه وزن هستند، بدون توجه به رعایت رژیم غذایی و ورزش مداوم به مصرف انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها می پردازند. بعد هم به جست وجوی راه های میانبر و کوتاه مدت برای کاهش وزن می پردازند. حال آن که علم پزشکی به روشنی ثابت کرده که اضافه وزن خزنده و آرام می آید و در صورت بی توجهی و سهل انگاری گزنده خارج می شود.


مظهری تاکید کرد: مردم داروهای لاغری را از آرایشگاه ها، باشگاه های ورزشی، عطاری ها و سوپرمارکتها به خصوص سفارشات تلفنی و اینترنتی عرضه شده خریداری نکنند زیرا داروها فقط بنابر ضرورتی و با تشخیص متخصص از داروخانه ها باید تهیه و مصرف شود.


به گفته وی، در حال حاضر تعداد اندکی از قرص های لاغری موجود در بازار از سوی سازمان های معتبر تایید شده اند که مصرف آنها نیز برای مدت کوتاهی مجاز است، بیشتر داروهای مزبور نیز قرص های ضداشتها هستند که باید از سوی پزشکان و به مقدار لازم تجویز شوند./ایرنا

انتهای پیام/1005

برچسب ها: داروی لاغری
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار