دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۲۶۱۲
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۵
امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه می گوید که واکسن بیماری همه گیر «کووید ۱۹» ممکن است به زودی آماده شود.

به گزارش آوای خزر، به نقل از یورو نیوز، به گفته رئیس جمهوری فرانسه احتمال تولید واکسن ویروس جدید کرونا طی «ماههای آینده» وجود دارد. او این سخنان را روز پنجشنبه در جریان نشست خبری مشترک با آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان بیان کرد. امانوئل ماکرون همچنین از همکاری کشورهای اروپایی با یکدیگر در زمینه تحقیق برای تولید واکسن بیماری «کووید ۱۹» ابراز خرسندی کرد.

امانوئل ماکرون که در اقامتگاه تابستانی خود در جنوب شرقی فرانسه میزبان آنگلا مرکل بود اظهار داشت: «ما با همراهی یکدیگر همکاری اروپایی در زمینه واکسن را بهبود بخشیده ایم. بسیاری از کشورهای دیگر و کمیسیون اروپا برای تشویق شرکت های داروسازی اتحادیه اروپا در زمینه تحقیق برای کشف واکسن همسو شده اند.»

 

وی افزود که همکاری کشورهای عضو اتحادیه اروپا و کمیسیون اروپا با یکدیگر شامل حصول اطمینان از وجود ظرفیت کافی برای تولید و عرضه واکسن نوع جدید ویروس کرونا به جمعیت کشورهای اروپایی می شود.

روسیه روز ۱۱ اوت (۲۱ مرداد) اعلام کرد که واکسن بیماری «کووید ۱۹» را تولید کرده است. با این حال بسیاری از کارشناسان این ادعا را زیر سوال برده اند. به گفته آنها میزان کارایی واکسن تولید شده روسی به اندازه کافی سنجیده نشده است.

از سوی دیگر کمیسیون اروپا روز پنجشنبه اعلام کرد که با شرکت داروسازی «کیور-وک» (CureVac) در آلمان برای عرضه ۲۲۵ میلیون نمونه از واکسن احتمالی «کووید ۱۹» به توافق رسیده است. این چهارمین توافق مشابه بین اتحادیه اروپا و شرکت های داروسازی محسوب می شود. اتحادیه اروپا پیش از این با شرکت های داروسازی «سانوفی» و «جانسون و جانسون» برای عرضه به ترتیب ۳۰۰ و ۴۰۰ میلیون نمونه از واکسن احتمالی به توافق رسیده بود.

کمیسیون اروپا همچنین روز ۱۴ اوت (۲۴ مرداد) با شرکت داروسازی «آسترازنکا» برای عرضه ۳۰۰ میلیون نمونه از واکسن احتمالی «کووید ۱۹» توافق کرده بود. در این توافق پیش بینی شده است که اتحادیه اروپا می تواند ۱۰۰ میلیون نمونه دیگر علاوه بر ۳۰۰ میلیون نمونه اولیه دریافت کند.

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: