دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۳۶۸۹
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۷
محققان با تحقیق روی جلبک های دریایی نوعی آنزیم شناسایی کرده اند که می توان آن را در پودرهای شوینده به کاربرد و از محیط زیست محافظت کرد.

به گزارش آوای خزر، به نقل از پرس اسوسیشن، باکتری که در جلبک زندگی می کند نوعی آنزیم می سازد که از آن برای تولید پودرهای شوینده لباس حافظ محیط زیست استفاده می شود.

محققان دانشگاه نیوکاسل شیوه آزاد سازی باکتری از جلبک به وسیله آنزیم نوین فسفودی استراز را بررسی کردند. در این فرایندباکتری به مولکول های چسبنده ای تجزیه می شود که به طور طبیعی روی سطح آن موجود هستند.

در مرحله بعد آنان مولکول های مذکور را برای ساخت نوع جدیدی پاک کننده طبیعی استفاده کردند که در آینده نزدیک می توان از آن برای تمیز کردن لباس ها استفاده کرد.

محققان متوجه شدند این آنزیم در دمای بالا نیز فعال می شود اما در دمای پایین تر( مانند دمای دریا) عملکرد بهتری دارد.

پروفسور گرنت بورگس و مایکل هال در این پروژه با شرکت «پروکتر وگمبل» همکاری کردند. هال محقق ارشد این پژوهش می گوید: آنزیم های فسفودی استراز  در همه جا قابل رصد هستند. آنها به طور طبیعی روی پوست نیز وجود دارند.  اما نکته جالب درباره آنها قدرت مقاومت شان است. بیشتر آنزیم ها شکننده هستند و در دمای بالا آسیب می بینند. اما این آنزیم می تواند در دمای سرد و گرم فعال شود و تاثیرگذاری بالایی دارد.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: