دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۳۶۹۳
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۶
دبیر ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش‌وپرورش از تدوین برنامه ۵ ساله فعالیت‌های ستاد در راستای تحقق سند تحول بنیادین و اعزام سالیانه 30 هزار مبلغ به مدارس خبر داد.

به گزارش آوای خزر، مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، علیرضا حاجیان زاده در نشست تخصصی کارگروه‌های ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش‌وپرورش که با حضور وزیر آموزش‌وپرورش برگزار شد، اظهار کرد: علاوه بر ارتباطات دو نهاد دوسویه ازلحاظ ساختاری قوام و دوامش بستگی به نگاه مسئولین دو دستگاه دارد.

حاجیان زاده تصریح کرد: همه اجزای ستاد آموزش‌وپرورش و همه اجزای حوزه علمیه ارکان اصلی ستاد همکاری‌ها هستند.

وی با اشاره به جایگاه و تأکید بر ضرورت همکاری‌های دو نهاد، اظهار کرد: حضرت امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب، بر همکاری‌ بین آموزش‌وپرورش و حوزه‌های علمیه کشور همواره تأکید کردند.

دبیر ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش‌وپرورش از راه‌اندازی هیئت‌های اندیشه‌ورز و تقویت مشارکت حوزه‌های علمیه خبر داد و گفت: این ستاد بعد از ۱۴سال سابقه، امروز با استفاده از تجارب موفق به تدوین برنامه ۵ساله در راستای تحقق تحولات در راستای سند تحول بنیادین شده است.

مشاور عالی وزیر آموزش‌وپرورش، برنامه ۵ساله را نسخه اجرای سند تحول برشمرد و خاطرنشان کرد: جامعیت از دیگر ویژگی‌های برنامه ۵ساله است. لذا صاحب‌نظرانی از حوزه‌های علمیه برای تعامل با سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی درسی معرفی شدند.

وی افزود: ۴۵۰۰مدرسه مجری طرح امین هستند که در آن‌یک روحانی در مدرسه حضور می‌یابد و با انس گرفتن بادانش آموز به کار تربیتی می‌پردازند.

حاجیان زاده اظهار کرد: ۳۰هزار مبلغ را در یک سال به مدارس اعزام می‌کنیم تا توانمندی‌های دینی دانش آموزان را ارتقا دهیم.

وی ادامه داد: در کشور ۲۰۰مدرسه معارف اسلامی داریم که نسبت به درخواست ۲۵هزار دانش‌آموز برای تحصیل در این مدارس، این آمار بسیار کم است و حداکثر می‌توانیم ۵هزار دانش‌آموز را جذب کنیم.

دبیر ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش‌وپرورش با اشاره به روش‌های مختلف تأمین نیروی انسانی در آموزش‌وپرورش گفت: حوزه‌های علمیه می‌توانند بخشی از نیروهای خرید خدمت را تأمین کنند.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: