دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۴۰۷۱
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۲
گروهی از پژوهشگران ژاپنی می‌گویند موفق شده‌اند با استفاده از سلول‌های بنیادی یک موش، قلب کوچکی را بسازند که به درستی کار می‌کند. این برای نخستین بار است که یک قلب با ساختاری سه‌بعدی و قابلیت کارآیی ساخته شده است. پروفسور ایشینو گفته است که از این قلب می‌توان برای آزمایش ایمنی دارو‌های جدید استفاده کرد.

به گزارش آوای خزر، به نقل از تلویزیون ملی ژاپن، NHk، یک گروه از دانشمندان در دانشگاه پزشکی توکیو تحت هدایت پروفسور ایشینو فومیتوشی این قلب را با استفاده از سلول‌های بنیادی جنینی ساخته‌اند.

این محققان با اضافه کردن یک پروتئین مخصوص به نام «لامینین» به سلول‌های بنیادی جنینی، ساختاری قلبی شکل به عرض یک میلیمتر را درست کرده‌اند که همچون این عضو حیاتی دارای دهلیز و بطن بوده و می‌تپد.

سلول‌های بنیادی جنینی موش از آن رو در آزمایشات به کار می‌روند که با طول ۸ میکرون، جزو نزدیک‌ترین‌ها به سلول‌های بنیادی انسان به طول ۱۴ میکرون هستند.

این برای نخستین بار است که یک قلب با ساختاری سه‌بعدی و قابلیت کارآیی ساخته شده است. پروفسور ایشینو گفته است که از این قلب می‌توان برای آزمایش ایمنی دارو‌های جدید استفاده کرد.

داشمندان اعلام کرده‌اند که مرحله بعدی این آزمایش تحقیق برای تولید قلبی مشابه و به همین روش اما از سلول‌های بنیادی جنین انسانی است.

سلول‌های بنیادی جنینی خصوصیاتی مشابه با سلول های پرتوان بنیادی یا «آی پی اس» دارند و می‌توانند به انواع سلول های بدن تبدیل شوند. از سلول‌های بنیادی جنینی پیشتر برای درمان اختلالات ژنتیکی، کبدی و کلیوی استفاده شده است.

بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، بیماری‌های قلبی و عروقی نخستین عامل مرگ و میر در دنیا به شمار می‌روند و سالانه بیش از ۱۶ میلیون نفر بر اثر ابتلا به نارسایی‌های قلبی و عروقی جان خود را از دست می‌دهند.

پژوهشگران امیدوارند با استفاده از روش کشت سلول‌های بنیادی به فناوری ساخت قلب انسان دست یابند.

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: