دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۵۸۹۷
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۹ - ۰۷:۳۶

به گزارش آوای خزر، پزشکان آمریکایی تاکید دارند با وجود اهمیت مصرف ویتامین‌ها و ریزمغذی‌ها برای حفظ سلامت بدن، آمارها نشان می‌دهد که "۹۴ درصد" از افراد سالمند در این کشور دچار کمبود ویتامین D هستند. آنها می‌گویند: در ۸۹ درصد از این گروه سنی سطح ویتامین E از استانداردهای توصیه شده پایین‌تر است و ۴۴ درصد نیز دچار کمبود ویتامین A هستند.

براساس نتایج یک مطالعه که به‌تازگی منتشر شده است کمبود ویتامین‌ها در بدن حتی با خطر ابتلا به بیماری‌های تنفسی از جمله کووید-۱۹ ارتباط دارد. افزایش سطح ویتامین‌های A، E و D در بدن از طریق مصرف مواد غذایی یا مکمل‌ها، خطر ابتلای فرد به بیماری‌های تنفسی و ریوی از جمله آنفلوآنزا و کووید-۱۹ را کاهش می‌دهد.

نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد افرادی که میزان توصیه شده از این سه ریزمغذی را دریافت کنند کمتر احتمال دارد به آنفلوآنزا، سرماخوردگی، بیماری مزمن انسدادی ریه و حتی آسم دچار شوند. همچنین نتایج تحقیقات حاکی از آن است که مصرف ویتامین D به طور خاص، عملکرد سیستم ایمنی را تقویت کرده و کمبود این ریزمغذی می‌تواند عاملی در ابتلای فرد به نوع شدید بیماری کووید-۱۹ باشد.

ویتامین‌های A، E، D و C ریزمغذی به حساب می‌آیند به این مفهوم که برای ادامه حیات، بدن به دوز نسبتا پایینی از آنها نیاز دارد.

به گزارش یونایتدپرس، "سومانترا ری" مدیر اجرایی مرکز جهانی تغذیه و سلامت در انگلیس که به طور مستقیم در این تحقیق مشارکت نداشت، گفت: کمبود ریزمغذی‌ها اغلب به عنوان یک عامل کلیدی در بروز سوءتغذیه و بیماری نادیده گرفته می‌شود و نشان دهنده چالشی دیگر در همه گیری بیماری کووید-۱۹ است.

به گفته محققان، تغذیه نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به چندین عفونت دارد اگرچه چگونگی تاثیر آنها در تقویت ایمنی بدن همچنان پیچیده است و کاملا شناخته شده نیست.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار