دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۶۴۱۶
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۰۷:۳۶
یک متخصص طب سنتی گفت: کلم دارای طبع گرم و خشک بوده و مصرف آن برای درمان برخی از بیماری‌ها مفید است.

به گزارش آوای خزر، محمدرضا حاجی‌حیدری افزود: مصرف کلم نیم‌پخته خاصیت مسهل دارد، اما زمانی که به صورت کامل پخته شود تأثیر عکسی دارد و باعث انقباض شکم می‌شود. همچنین کلم در دیدگاه طب سنتی نفاخ بوده و برای معده‌های ضعیف مناسب نخواهد بود.

حاجی حیدری با بیان اینکه کلم به دلیل کم‌کالری بودن برای کاهش وزن مناسب است، گفت: در طب سنتی کلم خاصیت ضدسرفه دارد و برای صاف کردن صدا مفید است. همچنین کلم در پاکسازی سیستم ادراری به‌خصوص کلیه‌ها نقش مهمی دارد.

این متخصص طب سنتی تاکید کرد: کلم قرمز سرشار از مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم، گوگرد، و ویتامین‌هایی مانند k ،A و C است. آنتوسیانین موجود در آن خاصیت آنتی‌اکسیدانی بالایی دارد که سلول‌های بدن را در مقابل آسیب رادیکال‌های آزاد حفظ کرده و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.

فواید درمانی کلم

حاجی‌حیدری درباره تأثیر مصرف کلم بر درمان بیماری‌ها گفت: مصرف کلم برای تقویت بینایی و حفاظت از شبکیه چشم در مقابل اشعه مفید است، فیبر موجود در آن از جذب کلسترول در روده‌ها جلوگیری کرده و خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد. کلم قرمز سرشار از ویتامین c است که نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن داشته و در تسریع بهبودی و التیام زخم نیز مؤثر خواهد بود.

این متخصص طب سنتی بیان کرد: از دیدگاه ابن سینا خوردن کلم برای لرزش مفید بوده و آب جوشانده آن به‌تنهایی یا همراه شنبلیله خردشده و سرکه برای دردهای مفصلی و نقرسی سودمند است.

او اضافه کرد: مطالعات مختلف نشان می‌دهند که کلم در کاهش ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی، اختلالات مغزی و پیشگیری از سرطان بسیار مفید است.

این متخصص طب سنتی درباره موارد منع مصرف کلم، اظهار کرد: توصیه می‌شود افراد دارای کم کاری تیروئید و زنان باردار در مصرف کلم احتیاط کنند.

حاجی‌حیدری گفت: به علت وجود کلسیم در کلم این ماده غذایی برای استخوان‌سازی بسیار مفید است و می‌توان آن را در برنامه غذایی کودکان قرار داد. 

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها