دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۷۶۶۳
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۰
در چند سال اخیر اما با ظهور طراحی رایانشی (Computational design) رایانه‌ها به نحو دیگری در فرآیند طراحی به خدمت گرفته شدند. طراحی رایانشی را می‌توان فصل مشترک طراحی با برنامه‌نویسی و علوم کامپیوتر دانست.

به گزارش آوای خزر، با توجه به نوپا بودن طراحی رایانشی، هنوز تعریف واحدی برای آن وجود ندارد، اما به بیانی ساده می‌توان گفت طراحی بر اساس الگوریتم‌ها و محاسبات ریاضی است که منجر به تولید بی‌نهایت فرم‌هایی می‌شود که در حالت عادی  است به ذهن طراح نرسد. به همین دلیل به این نوع طراحی، طراحی الگوریتمی (Algorithmic design) یا طراحی زایان (Generative design) نیز گفته می‌شود.

تیم طراحی درسا در آغاز فصل طراحی پاییز و زمستان ۱۴۰۰ با به کارگیری ابزارها و تکنیکهای طراحی رایانشی در فرآیند طراحی خود، پا به پای پیشروترین مراکز طراحی دنیا، دست به کاوش و اکتشاف در دنیای جدید طراحی زده است که رد پای آن را در طرح‌های جدید آن می‌توان یافت. درسا در قدم اول با تعریف کانسپت سرزمین دال و تقسیم آن به ۷ اقلیم (جسارت، اصالت، تاریکی، خیال، شیدایی، خرد و آفرینش)، پروژه‌ی طراحی هوشمند خود را آغاز کرد و در این مسیر از نرم‌افزار grass hopper  (پلاگین Rhino) که بر پایه هندسه پارامتری کار می‌کند، بهره می‌جوید.

ابزارها و تکنیکهای طراحی رایانشی

طراحی رایانشی در درسا با طراحی اقلیم جسارت در قدم اول، شروع مسیر جدیدی است که که در گام‌های بعدی با به کارگیری هوش مصنوعی در طراحی مرزهای جدیدی از طراحی را در خواهد نوردید که چالش اصلی آن ایجاد یکپارچگی بین طرح‌ها و کانسپت‌های تعریف شده است و باید دید درسا در این مسیر چه تجربه‌ای را رقم خواهد زد.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها