دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۷۷۱۳
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۲

احتکار۱۵۰۰ تُن مواد اولیه پتروشیمی در تهران

جانشین فرمانده انتظامی تهران بزرگ از کشف ۱۵۰۰ تُن مواد اولیه پتروشیمی احتکار شده در انباری در جنوب تهران خبر داد.

به گزارش آوای خزر،حمید هداوند اظهار کرد: در پی دریافت خبری مبنی بر دپو و جمع آوری مواد اولیه پتروشیمی در انباری در جنوب تهران بررسی موضوع در دستور کار تیمی از کارآگاهان پایگاه جنوب پلیس امنیت اقتصادی تهران قرار گرفت.

وی گفت: بررسی های اولیه حاکی از این بود که انبار موصوف فاقد مجوزهای قانونی بوده و مشخصات آن در سامانه جامع انبارها ثبت نشده است که نتیجه تحقیقات انجام شده به مرجع قضائی منعکس و دستور بازرسی اخذ شد.

جانشین پلیس امنیت اقتصادی تهران با اشاره به اینکه هویت مالک انباری مورد شناسایی قرار گرفت، افزود: در بازرسی از داخل این انباری یک هزار و ۵۰۰ تن مواد اولیه مواد پتروشیمی احتکاری که در صعنت تولید پلاستیک کاربرد دارد، کشف شدکه کارشناسان ارزش ریالی اموال احتکار شده را ۴۵۰ میلیارد ریال برآورد کرده­ اند.

بر اساس گزارش سایت پلیس، وی افزود: با دستور قضائی انبار پلمب و مالک آن برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

 
نظرات شما