دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۸۱۹۰
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۳
ترشی بادمجان شکم پر، یکی از انواع ترشی‌های خوشمزه و معروف می‌باشد. طرز تهیه این ترشی بسیار ساده بوده و می‌توانید در تمام فصول آماده کنید.

آوای خزر/ ترشی بادمجان شکم پر جدا از طعم عالی و دلچسبش، ظاهر و سبک متفاوتی نیز از دیگر ترشی‌های خانگی دارد. ترکیب و میکس مواد میانی که باید در داخل بادمجان‌ها قرار گیرد، تفاوت این ترشی را نیز بیشتر کرده است. زمان تقریبی برای آماده شدن این ترشی عالی و پرطرفدار حدود ۱۵ روز می‌باشد.

از دیگر انواع ترشی‌های خوشمزه و معروف می‌توان به ترشی بیبی کورن، ترشی خرما، ترشی پیاز، ترشی فلفل سبز فوری، ترشی سیر، ترشی فلفل دلمه ای، ترشی سبزیجات، ترشی سالادی، ترشی کدو و پیاز و… اشاره کرد.

بادمجان شکم پر، ترشی‌ ای خوشمزه و معروف

مواد لازم

بادمجان: ۵ عدد
سیر: ۵ حبه
سبزی (مرزه، ترخون خرد شده): ۱ پیمانه
سرکه: به میزان لازم
نمک: ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری

مراحل

بادمجان‌ها را در یک قابلمه مناسب بریزید و با کمی آب و نمک بر روی حرارت ملایم بگذارید.

بعد از نیم ساعت و پختن آن‌ها را آبکش کنید و بگذارید تا آب آن گرفته شود.

سپس از یک طرف وسط بادمجان‌ها را یک برش بزنید و بازش کنید.

در یک ظرف سبزی‌های خرد شده، سیر‌های خرد شده، تخم گشنیز، نمک و زردچوبه را مخلوط کنید.

شکم بادمجان‌ها را با سبزی و سیر پر کنید.

بادمجان‌ها را در یک ظرف بچینید و سرکه و نمک بر روی ان‌ها بریزید.

ظرف را در جای خنک بگذارید و بعد از پانزده الی بیست روز ترشی آماده است.

غذالند

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
نظرسنجی
آیا با ممنوعیت پذیرش مسافر در استان مازندران در شرایط فعلی موافقید؟