دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۹۹۴۱
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۷

به گزارش آوای خزر،  شام یکی از مهمترین وعده‌های غذایی است که می‌توانید با اصلاح عادات آن، سلامت خود را تضمین کرده و از بروز مشکلات جلوگیری کنید:

به نوشیدن آب بی‌توجهید

کمبود آب بدن می‌تواند منجر به انواع پیامدهای منفی شود: از سردرد گرفته تا یبوست، خستگی تا سنگ کلیه و موارد دیگر. کمبود آب در افزایش احتمال سکته مغزی و بروز اختلالات قلب و عروق و احتمال افزایش وزن و مشکلات هضم نیز نقش دارد؛ بنابراین سعی کنید پیش از خوردن شام حتما آب بنوشید.

غذای خود را در ظروف پلاستیکی داخل مایکروفر می‌گذارید

اگر عادت دارید که غذای خود را در بسته بندی پلاستیکی بپیچید یا آن را در ظروف پلاستیکی قرار دهید و سپس در مایکروفر می‌گذارید، بهتر است به این نکته توجه کنید که بدن خود را در معرض انواع مواد شیمیایی خطرناک می‌گذارید. دکتر راس هاوزر، استاد فیزیولوژی تولید مثل در دانشگاه هاروارد در این خصوص می‌گوید: «حتی اگر قرار گرفتن در معرض یک ماده شیمیایی خاص کم باشد، اما اگر در طول مدت طولانی به طور مکرر رخ دهد، ممکن است اثرات آن افزایش یابد، و منجر به نتایج نامطلوب سلامتی شود.»

شما غذاهای آماده می‌خورید

شاید هرگز به دنبال نمکدان نباشید. اما اگر عادت دارید بیرون غذا بخورید یا غذاهای آماده زیادی برای شام بخرید، احتمالاً بیش از حد سدیم مصرف می‌کنید. سازمان غذا و داروی ایالات متحده می‌گوید، بیش از ۷۰ درصد سدیم در رژیم غذایی از طریق خوردن غذاهای بسته بندی شده و آماده حاصل می‌شود، نه از نمکی که هنگام پخت غذا یا غذا خوردن به غذا اضافه می‌شود. طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، مصرف زیاد سدیم (نمک) می‌تواند فشار خون، یکی از مهمترین عوامل خطر برای بیماری‌های قلبی و سکته مغزی را افزایش دهد.

شام شما به ندرت شامل سبزیجات است

نگاهی به بشقاب شام امشب خود بیاندازید. چی میبینید؟ تحقیقات نشان می‌دهد اگر به حضور سبزیجات و میوه‌ها در بشقاب خود توجه نکنید، ممکن است در آینده شاهد مشکلات قلبی عروقی باشید. مطالعه ارائه شده در کنفرانس سالانه انجمن تغذیه آمریکا در سال ۲۰۱۹ داده‌های رژیم غذایی ۱۱۳ کشور را در کنار تحقیقات در مورد علل مرگ تجزیه و تحلیل کرد، در این پژوهش محققان دریافتند که هر ساله تقریباً از هر ۷ نفر ۱ نفر در سراسر جهان بر اثر بیماری قلبی و سکته مغزی ناشی از نخوردن میوه کافی و حدود ۱ نفر از هر ۱۲ نفر به دلیل مصرف نکردن مقدار کافی سبزیجات در اثر بیماری‌های قلبی عروقی می‌میرند. وقتی بشقاب خود را با میوه‌ها و سبزیجات پر می‌کنید، مواد مناسب برای شما مانند گوشت‌های قرمز و نشاسته‌های کم فیبر از آن خارج می‌شوند. انجمن قلب آمریکا توصیه می‌کند هر روز ۴ وعده میوه و ۵ وعده سبزیجات بخورید./انتخاب

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار