دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۰۲۳۴
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۹

به گزارش آولی خزر، غلامعلی حدادعادل در نشست جامعه اسلامی دانشجویان اظهار کرد: در اثر کثرت لیست‌ها در انتخابات شورای شهر و مجلس شکست خوردیم و اگر نتوانیم در انتخابات آتی به وحدت برسیم، این شکست تکرار می‌شود، و نباید با کثرت نامزد وارد انتخابات شویم. 

وی تأکید کرد: افکارعمومی درباره گفتمان انتخابات بسیار حساس است. 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: طرف مقابل دنبال دوگانه‌سازی در جامعه است و می‌گوید یا این نامزد و یا آن نامزد؛ آنها اینگونه وانمود می‌کنند که آینده کشور یا با مذاکره به دست می‌آید و یا جنگ می‌شود و یا سختی و معیشت دارد و یا مشکلات با مذاکره حل می‌شود. 

حدادعادل گفت: طرف مقابل می‌گوید که ما به دنبال حل مشکلات از راه دیپلماسی و مذاکره هستیم، ولی طرف مقابل سرسختی و استمرار داشته که ممکن است جنگ شود.
رئیس اسبق مجلس شورای اسلامی گفت: هوشمندی ما آن است که نباید در تله‌های آنها بیفتیم و در بازی اینگونه است که از هر طرف ورود کنیم می‌بازیم و لذا نباید اصلا وارد بازی شویم. 

حدادعادل افزود: در کنار وحدت نامزد نهایی و همچنین وحدت نهایی و انتخاب سازمان رأی، ایجاد بصیرت در توده‌های مردم در سراسر کشور با توجه به وجود اقلیت‌ها و قومیت‌های مختلف مهم است که وحدت کردن در چنین شرایطی سخت است. 

شگرد طرف مقابل تحریک کردن گسل‌های امنیتی است

وی افزود: شگرد طرف مقابل آن است که در انتخابات، گسل‌های امنیتی را تحریک می‌کنند؛ در سال 96 رهبر معظم انقلاب در این باره تذکر دادند و تأکید کردند که باید هوشمندی خود را حفظ کنیم.

حدادعادل گفت: یکی از راهبردهای رقیب ما برای پیروزی در انتخابات، سیاه‌نمایی درباره مجلس است و نباید در نیت آنها شک کرد؛ از روز اول تشکیل مجلس، نظریه‌پردازان اصلاحات اعلام کردند که ستاد انتخاباتشان در مجلس است و به دنبال وانمود جلوه دادن کارهای مجلس و نشان دادن ناکارآمدی آنان هستند تا مردم به سمت آن جریان نروند. 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:‌ موج ایجاد شده درباره سفر قالیباف به مسکو دو وجهه داشت که وجهه اول به دنبال ضربه به کلیت مجلس بود و وجهه دوم هم ضربه به قالیباف، که آنها از هر دوی این وجهه‌ها نگران هستند. 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: خطر بزرگ، بی‌بصیرتی افرادی است که با آنها در این موضوع همگام هستند؛ برخی‌ها با کارت آنها بازی کرده و در حقیقت بازی روش‌ها و سناریوهای آنها را می‌خورند، در حالی که اصلاً نباید فریب خورد. 

داستان ملاقات پوتین با قالیباف و یا عدم ملاقات با او هیچ اهمیتی ندارد

حدادعادل گفت: داستان ملاقات پوتین با قالیباف و یا عدم ملاقات با او هیچ اهمیتی ندارد، این در حالی است که در تشریفات پوتین اصلا دیدار با رؤسای مجلس وجود ندارد و هیچ‌گاه هیچ رئیس مجلسی با پوتین در مسکو دیدار نکرده است. 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: ملاقات رهبر معظم انقلاب با مسئولان خارجی هم همواره از یک سطحی بالاتر است و ایشان با کمتر از آن سطح ملاقات نمی‌کنند. 

جزئیات پیام رهبر انقلاب به پوتین

وی گفت: رهبر معظم انقلاب در موارد مختلفی به رؤسای کشورهای مختلف پیام داده‌اند؛ ما با روس‌ها در سوریه، قره‌باغ روابط اقتصادی و برجام حرف‌ها داریم و پیام رهبر معظم انقلاب به پوتین ناظر به این موضوعات بوده است. 

رئیس اسبق مجلس شورای اسلامی گفت: وزارت خارجه روسیه اعلام کرده که هر مقام خارجی قصد دیدار با پوتین دارد باید دو هفته قرنطینه باشد، ضمن اینکه لاریجانی و دیگران هم با پوتین دیدار نکرده‌اند. 

حدادعادل افزود: مجلس هم‌اکنون زیر ذره‌بین است و بارها این را مشاهده کرده‌ایم. این در حالی است که برای موضوعات مختلفی برای مجلس و نماینده حرف درمی‌آورند که ما آن را در موضوع درگیری یک نماینده با سرباز، رد کلیات بودجه و یا رأی مثبت و منفی به طرح‌ها و لوایح می‌بینیم، ولی در مجموع، جامعه باید بصیرت و هوشمندی داشته باشد./فارس

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها