دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۱۲۱۸
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۷
کمتر از سه ماه دیگر به انتخابات مانده و اصلاح‌طلبان نیز به تکاپو افتاده‌اند تا کاندیدای مد نظر خود را پیدا کنند. کاندیدایی که هم بتواند رای قابل توجهی با خود به همراه داشته باشد و هم اهداف و برنامه‌های این جریان را در چهار و شاید هم هشت سالِ پیش‌رو جلو ببرد.

به گزارش آوای خزر،  خراسان نوشت: جریان سیاسی اصلاحات در این زمینه با چالشی جدی مواجه است و معلوم نیست که برای برآمدن از پس آن با گزینه‌ای میانه‌رو ائتلاف می‌کند یا سراغ کاندیدای خالص و حداکثری رفته و ریسک و حذف شدن در رقابت‌ها را به جان می‌خرد.در این بین « ناسا » یا همان «نهاد اجماع ساز جدید اصلاح‌طلبان»  تحت عنوان جبهه اصلاحات ایران به ریاست بهزاد نبوی  شروع به کار کرده و حالا دیگر روسای کمیته‌های آن هم مشخص شده‌اند. قرار است این نهاد گزینه نهایی را پیدا کند و احزاب عضو نیز از نظر جمع تبعیت کنند. با این حال شاهدیم که چهره‌ها و رسانه‌های اصلاح‌طلب مدام در حال ارائه پیشنهادهای خود و معرفی کاندیداهایی هستند که به ظن خودشان شانس بیشتری دارند.مصداق این مدعا مصاحبه روز گذشته «شرق» با فیض‌ا... عرب‌سرخی است.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در واقع دو پیشنهاد دارد. سید محمد خاتمی و سید حسن خمینی . از آن جایی که بعید است رئیس دولت اصلاحات دوباره پا به صحنه انتخابات بگذارد عکس یک شرق به سید حسن خمینی اختصاص یافته است.عرب‌سرخی در مصاحبه با شرق  می‌گوید: «درباره سیدحسن خمینی قصه متفاوت است. ایشان فاقد تجربه اجرایی کلان در سطح حکومت هستند اما او به لحاظ ظرفیت فکری و عقبه اجتماعی و سیاسی‌ که دارد و حمایت گسترده‌ای که می‌تواند از جانب نیروهای توانمند از ایشان صورت بگیرد و همچنین با ملاحظه توان بسیج‌کننده‌ای که در جامعه دارد، می‌تواند در نبود آقای خاتمی یکی از چهره‌های مثبت و مؤثر در انتخابات باشد » در این بین اما توئیت اخیر فرید مدرسی خبرنگار نزدیک به جریان اصلاحات باعث شده که گمانه حضور سید حسن خمینی جدی تر از قبل شود :« با پررنگ شدن حضور نظامیان درانتخابات۱۴۰۰، احتمال کاندیداتوری حسن خمینی افزایش یافته است. او حضور نظامیان در انتخابات را مخالف دیدگاه امام خمینی می‌داند و غیرقابل تجدیدنظر.» کیهان اما پیشتر؛ همه این‌ها را یک بازی رسانه‌ای خوانده و معتقد است که اصلاح‌طلبان می‌دانند او رد صلاحیت خواهد شد اما با طرح نام او فضا را برای معرفی کاندیدای اصلی خود آماده می‌کنند. این روزنامه اصولگرا نوشته است: «جریان اصلاحات و سیدحسن خمینی رابطه خوبی دارند. هر چند یادگار امام رسما عضو هیچ گروه و حزبی نیست، اما روابط نزدیکش با شخصیت‌های برجسته جریان اصلاحات به‌ویژه سیدمحمد خاتمی باعث شده تا بسیاری او را از جمله اصلاح‌طلبان بشناسند.

نام سیدحسن خمینی اما حالا در شرایطی مطرح می‌شود که به نظر می‌رسد احزاب اصلاح‌طلب برای رسیدن به کاندیدای واحد چالش‌هایی جدی پیش‌رو دارند.  این فضاسازی در حالی انجام می‌شود که بنا بر برخی اخبار موثق، ترغیب افراد مشابه برای نامزدی- با احتمال رد صلاحیت شدن- مورد تأکید پدرخوانده‌های طیف مدعی اصلاح‌طلبی قرار گرفته تا با قربانی شدن آن ها، بتوان برای نامزد نهایی این طیف فضاسازی کرد و به جای پاسخگویی به کارنامه بسیار منفی اصلاح‌طلبان در دولت یازدهم و دوازدهم، مجلس دهم و همچنین شورای شهر تهران، به مظلوم‌نمایی درباره رد صلاحیت‌ها پرداخت». کیهان یادآور می‌شود ،طبق اصل 115 قانون اساسی، «رئیس‌جمهور باید از میان رجال مذهبی و سیاسی  انتخاب شود. همچنین تاکید می‌کند که «صرف‌نظر از میزان انطباق یا عدم انطباق سیدحسن خمینی با بخش عمده‌ای از شرایط، محرز است که وی فاقد کمترین سابقه اجرایی (حتی در حد اداره یک شهر و اداره کوچک) برای احراز شرط مدیر و مدبر بودن است. تنها فعالیت او تولیت آستان امام خمینی(ره) و مؤسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام(ره) است. سید حسن خمینی پیش از این با وجود ثبت‌نام برای انتخابات مجلس خبرگان، از حضور در آزمون علمی نامزدهای این انتخابات منصرف شد.» البته این فقط «کیهان» نیست که احتمال رد صلاحیت سیدحسن خمینی را جدی می‌گیرد و برخی از سیاسیون در جریان اصلاحات نیز این احتمال را در نظر دارند. به عنوان مثال ناصر قوامی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب  پیشتر؛در گفت‌وگویی با «نامه نیوز» گفته بود: « بعید می دانم که سید حسن خمینی در این اوضاع و احوال کشور حاضر شود، کاندیدا شود. ضمن این که احتمال رد صلاحیت هم دارد. »

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها