دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۲۵۰۵
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۱
القدس العربی:
پالس‌های متعددی پس از برگزاری نشست وین حاکی از آن است که ایالات متحده به توافق هسته‌ای باز می‌گردد و این بازگشت، احتمالا باعث می‌شود که تحریم‌های مالی و اقتصادی ایران که تعداد آن به حدود ۱۵۰۰ می‌رسد، لغو شود.

به گزارش آوای خزر، عصام نعمان در القدس العربی نوشت: پالس‌های متعددی پس از برگزاری نشست وین حاکی از آن است که ایالات متحده به توافق هسته‌ای باز می‌گردد و این بازگشت، احتمالا باعث می‌شود که:

۱. تحریم‌های مالی و اقتصادی ایران که تعداد آن به حدود ۱۵۰۰ می‌رسد، لغو شود.

۲. دارایی‌های توقیف شده ایران نزد ایالات متحده و دیگر دولت‌های هم پیمان آن آزاد شود.

۳. ممنوعیت فروش سلاح به ایران یا صادرات سلاح از این کشور برطرف شود.

۴. تجاوز‌های نظامی اسرائیل به لبنان و سوریه به بهانه جلوگیری از برپایی پایگاه‌های ایران ادامه یابد.

در ادامه این مطلب آمده است: طبیعی است که هم پیمانان ایالات متحده در دولت‌های عربی نیز از پیامد‌های بازگشت آمریکا به برجام متاثر می‌شوند. این در حالی است که هم پیمانان ایران، بویژه گروه‌های مقاومت هم این پیامد‌ها را در نظر دارند. این مساله منجر به صف آرایی منطقه‌ای جدیدی می‌شود.

مصر، اولین کشوری است که برای مقابله با محور مقاومت، متشکل از ایران، سوریه و گروه‌های مقاومت در عراق، سوریه، لبنان و فلسطین اشغالی شتاب می‌کند. همانطور که سامح شکری وزیر خارجه خود را به لبنان فرستاد تا محور هم پیمانان ایالات متحده، فرانسه، بریتانیا و آلمان را تقویت کند.

سعد الحریری اطمینان یافته که اغلب دولت‌های حوزه نیل و خلیج فارس، از تشکیل دولت جدید لبنان به دور از حزب الله حمایت می‌کنند. علاوه بر این، قاهره تلاش می‌کند یک ائتلاف منسجم در سطح منطقه برای مقابله با محور مقاومت ایجاد کند، ائتلافی که احتمالا متشکل از مصر و سودان، به اضافه اردن و عراق است. تحلیلگران سیاسی و رسانه‌ها در رژیم صهیونیستی به حمایت برخی دولت‌های خلیج فارس از این تلاش مصر اشاره می‌کنند.

سفر وزیر خارجه مصر به لبنان و تلاش الکاظمی برای تقویت روابط عراق با عربستان و تسریع در برگزاری نشست عالی بین لبنان و عراق نیز در همین راستاست.

اما واکنش محور مقاومت به این تلاش‌های طرف مقابل چیست؟

واضح است که گروه‌های مقاومت در عراق بویژه کتائب حزب الله و عصائب اهل الحق روی ضربه زدن به نیرو‌های آمریکایی حاضر در این کشور عربی تمرکز دارند، تا واشنگتن را مجبور به خروج از عراق کرده و مصوبه پارلمان عراق را اجرایی کنند. حمایت ایران از این گروه‌ها به احتمال زیاد پس از بازگشت ایالات متحده به توافق هسته‌ای نیز ادامه می‌یابد.

در لبنان، اما نیرو‌های سیاسی موتلف با محور مقاومت، دو گزینه پیش روی خود دارند.

اول اینکه بیم آن می‌رود که در صورت ادامه شرایط فعلی لبنان، این کشور درگیر هرج و مرج شده و به یک جمهوری فدرالی تبدیل شود که قادر به تشکیل دولت به ریاست سعد الحریری برای مقابله با بحران معیشتی، انجام تحقیقات جنایی در مورد انفجار بیروت، اموال عمومی سرقت شده و برقراری امنیت نیست.

دوم اینکه احزاب داخلی در لبنان برای تشکیل یک دولت ملی متوازن به ریاست سعد الحریری متحد شوند تا مقابله با چالش‌ها را بر عهده گرفته و به یک همکاری سیاسی و اقتصادی قدرتمند با سوریه، عراق، ایران، روسیه و چین دست یابد و نوعی هماهنگی نظامی با محور مقاومت برای مقابله با تجاوز‌های نظامی اسرائیل داشته باشد.

لبنان در بحران معیشتی و فساد روز افزون، درگیری‌های سیاسی بی فایده و تنش امنیتی روز افزون قرار دارد، به همین دلیل بیم آن می‌رود که در صورت ادامه این شرایط در لبنان، این کشور را هرج و مرجی فرا بگیرد که در نتیجه آن، هر یک از نیرو‌های سیاسی، سیطره بر مناطقی را بر عهده بگیرند که در آن‌ها از مقبولیت مردمی بیشتری برخوردارند، در این صورت، لبنان تبدیل به یک جمهوری فدرالی می‌شود که هیچ قدرتی ندارد.

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها