دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۲۷۵۶
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۵:۲۳
خوردن چه مقدار غذای سرخ‌شده خطر بیماری‌های قلبی-عروقی را بالا می‌برد.

به گزارش آوای خزر، یک آنالیز بزرگ جدید که در ژورنال پزشکی «قلب» (Heart) منتشر شده است، نشان می‌دهد این مقدار چندان زیاد نیست. 

دانشمندان در این بررسی یافته‌های ۱۷ بررسی درباره غذاهای سرخ‌شده و رابطه‌شان با حمله‌های قلبی، انسداد شریان‌های کورونری (شریان‌های تغذیه‌کننده عضله قلب)، نارسایی قلب و سکته مغزی را یکجا کرند.

این بررسی‌ها شامل بیش از نیم میلیون نفر می‌شد. پژوهشگران همچنین به داده‌های به دست آمده از شش بررسی دیگر که رابطه میان خوردن غذاهای سرخ‌شده و مرگ زودرس را تجزیه‌وتحلیل کردند. افرادی که بیشترین مقدار غذاهای سرخ‌شده را خورده بودند، نسبت به افرادی که کمترین مقدار غذاهای سرخ‌شده را مصرف کرده بودند، با احتمال ۲۸ درصد بیشتر دچار بیماری قلبی شده بودند. به ازای خوردن هر وعده اضافی ۱۱۴ گرمی غذای سرخ‌شده در هفته خطر کلی بیماری قلبی ۳ درصد افزایش یافته بود. 

اما این بررسی نتوانست نشان دهد که با افزایش خوردن غذاهای سرخ‌شده احتمال مرگ زودرس بیشتر می‌شود.

غذاهای سرخ‌شده علاوه بر تحریک التهاب اغلب دارای مقداری زیادی نمک و چربی‌های اشباع‌شده زیانبار هستند.

اگر می‌خواهید غذای سرخ‌شده بخورید به طور گاهگاهی این کار را انجام دهید و از غذاهای سرخ‌شده در روغن‌های حیوانی پرهیز کنید و غذاهای سرخ‌شده در روغن‌های گیاهی را انتخاب کنید.

منبع: خبرنامه بهداشتی هاروارد

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: