دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۲۷۶۷
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۱
در حالی که در تمام چهارده- پانزده ماه اخیر بهروز افخمی مشغول ساخت سریال «رعدوبرق» بوده، بعد از نمایش تنها یک قسمت از این سریال پخش آن متوقف شد.

به گزارش آوای خزر، روزنامه شهروند نوشت: توقف پخش «رعدوبرق» واکنش‌های زیادی را در شبکه‌های اجتماعی به وجود آورده و بسیاری از کاربران با اشاره به نمونه‌های مشابهی در کارنامه بهروز افخمی درباره سختگیری، وسواس و سرعت پایین پیشرفت کارهای او نوشته‌اند. ویژگی‌هایی که در فیلم‌هایی چون «عقرب»، «فرزند صبح»، «سن‌پطرزبورگ» و حتی «شوکران» به طولانی‌شدن روند تولید و بالازدن هزینه‌ها و ایجاد اختلاف میان افخمی و تهیه‌کنندگان منجر شده است. اتفاقی که باعث شده افخمی از درج نامش به عنوان کارگردان فیلم «عقرب» خودداری کند و در مورد «فرزند صبح» هم یک فیلم ناتمام دستاورد نهایی چند سال کار یک گروه پرجمعیت باشد.

البته در میان کاربران گروهی نیز ساختار معیوب سینمای (و تلویزیون) ایران را دلیل اصلی چنین اتفاقاتی می‌دانند. سینمایی با غلبه سرمایه دولتی -که باعث می‌شود سازندگان فیلم‌ها و سریال‌ها سودشان را در زمان تولید ببرند و در این ساختار معیوب طولانی‌شدن زمان تولید و بیشترشدن هزینه‌ها اغلب به معنای افزایش سود سازندگان است. روندی که باعث شده سینماگران هنگام فعالیت در شرایطی دیگر، با تهیه‌کنندگانی حرفه‌ای‌تر به مشکل بخورند- که نمونه‌اش را اخیرا در فیلم «مست عشق» دیدیم که بعد از هشت ماه فیلمبرداری ناتمام مانده یا سریال‌های تاریخی که سال‌های سال تولیدشان طول می‌کشد.

این گروه از کاربران عقیده دارند اگر فیلمسازان پاسخگوی مسئولیت‌شان در تولید آثار -با شرایط و زمان و بودجه مقرر- می‌بودند، کمتر شاهد چنین اتفاقاتی می‌بودیم!

توضیح سازندگان

«رعدوبرق» در لوکیشن‌های سخت زیادی فیلمبرداری شده است

اما در پی توقف پخش «رعدوبرق»، سازندگان این سریال در بیانیه‌ای شرایطی را که منجر به این اتفاق نادر شده است، با افکار عمومی در میان گذاشته‌اند.

در آغاز این اطلاعیه با اشاره به اینکه سریال «رعد و برق» با هدف بازسازی عواقب سیل ویرانگر و خانمان‌برانداز استان‌های شمالی، جنوبی و جنوب غرب کشور، از اواسط زمستان سال ۹۸ کلید خورد، دشواری‌های پیش روی سازندگان سریال از قبیل حضور در لوکیشن‌های واقعی در شرایط جوی نامساعد، شدت گرفتن شیوع کرونا و عدم امکان تصویربرداری در شماری از استان‌ها به عنوان اتفاقاتی ناگزیر که برنامه‌ریزی تولید را به هم ریختند، مورد اشاره قرار گرفته است.

در ادامه ضمن اشاره به بعد مسافت و شرایط آب و هوایی، نظارت گسترده و دقیق روی پروسه پیچیده پس‌تولید، نگاه ایده‌آلیستی سازندگان و البته دغدغه افزایش کیفیت خروجی سریال ازجمله مواردی عنوان شده که باعث طولانی‌شدن روند تولید سریال «رعدوبرق» شدند: «دغدغه‌هایی که اگر نبود، می‌شد با وسواس کمتر و سرهم‌بندی و تساهل به تداوم پخش سریال رضایت داد»!

در انتظار فردا

به هر حال «رعدوبرق» از کنداکتور کنار گذاشته شده و سازندگان سریال ابراز امیدواری کرده‌اند در شرایطی بهتر شاهد نمایش آن خواهیم بود. این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که حداقل در روزهای آغازین ماه رمضان امسال کیفیت نازل سریال‌های مناسبتی با انتقادات فراوانی مواجه شده‌اند و انتظار می‌رفت این سریال یکی از کارهای نسبتا راضی‌کننده امسال در قیاس با دیگر سریال‌های روی آنتن باشد.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: