دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۳۰۴۶
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۵
نظام سلامت هند در حال فروپاشی است چرا که رکورد بی سابقه موارد ابتلا به کروناویروس موجب کمبود شدید تختهای بیمارستانی و ذخایر اکسیژن شده است.

به گزارش آوای خزر، تعداد بیشمار بیماران مبتلا به کووید-۱۹ شرایطی را ایجاد کرده که برخی از بیماران مجبور هستند برای دریافت خدمات درمانی ساعتها در انتظار بمانند. همچنین برای خاکسپاری قربانیان کووید-۱۹ مراسم‌های وداع جمعی برگزار می شود.

آمارهای منتشر شده توسط مقامات دولتی هند نشان می دهد که موارد جدید ابتلا به بیماری کووید-۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۴۶ هزار و ۷۸۶ نفر بوده و آمار فوتی ها ۲۶۲۴ مورد بوده است.

بحران کمبود اکسیژن

یکی از مشاوران بیمارستان Sir Ganga Ram در دهلی گفت: افزایش ناگهانی تعداد بیماران کروناویروس موجب پر شدن ظرفیت تخت‌های اورژانس بیمارستان شده است. از تخت‌هایی که قابلیت ارائه اکسیژن به بیماران داشته باشند، تعداد زیادی نداریم و آنچه داریم هم اکنون کاملا پر شده است. برخی از بیماران با کپسول اکسیژن خودشان و یا بدون اکسیژن به بیمارستان مراجعه می‌کنند. ما می‌خواهیم به آنان کمک کنیم اما تخت کافی نداریم و اگر هم تختی فراهم کنیم ذخیره اکسیژن نداریم.

وی گفت: تمام خطوط تلفنی اشغال و در حال پاسخگویی به بیمارانی هستیم که نیازمند کمک هستند. در محوطه بیرون بیمارستان موجی از بیماران و آمبولانس‌ها صف کشیده‌اند. بیماران منتظر پذیرش در بیمارستان هستند اما موضوع این است که فضای خالی برای پذیرش آنان نداریم.

 

وی افزود: تلاش ما این است که ظرفیت ایجاد کنیم. بیماران را در حداقل زمان ممکن بعد از تثبیت وضعیت جسمی‌شان مرخص می‌کنیم تا برای بیماران جدید تخت فراهم شود اما در حال حاضر اوضاع بسیار دشوار است.

گزارش رسانه ها حاکی از آن است که مردم در بیمارستانها به دنبال تخت خالی، داروهای حیاتی، کپسول اکسیژن و پلاسما برای بیماران خود هستند. تمامی امکانات ضروری برای حفظ جان بیماران به میزان محدودی وجود دارد یا در بازارهای سیاه در دسترس است.

چرا موارد جدید ابتلا به کرونا در هند افزایش یافت؟

در موج دوم شیوع بیماری کووید-۱۹ در هند چندین فاکتور موجب شده تا تعداد مبتلایان جهش پیدا کند. میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی افت پیدا کرده و اجباری بودن استفاده از ماسک به طور دقیق اجرا نمی شود. همچنین حضور میلیونها نفر در مراسم روز غسل در رود گنگ، پیدایش سویه های جدید ویروس از جمله ویروسی با جهش دو گانه از عوامل مهم در وقوع موج دوم بیماری در این کشور هستند.

علاوه بر ویروسی با جهش دو گانه، کروناویروس انگلیسی از سویه های اصلی مشاهده شده در چندین منطقه از هند است.

 

به نقل از شبکه خبری بی بی سی، تاکنون بیش از ۱۶.۶ میلیون نفر در هند به کروناویروس آلوده شده و ۱۸۹ هزار و ۵۴۹ نفر نیز جان خود را از دست داده اند./ایسنا

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار