دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۴۱۴۹
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۶
در گزارش زیر فوت و فن‌های تهیه شیره توت را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش آوای خزر، توت سفید خواص بسیار زیادی دارد که با درست‌کردن شیره آن می‌توانیم مدت‌زمان طولانی‌تری از این خواص بهره‌مند شویم.

۱- برای تهیه شیره توت سفید، توت‌های شیرین و آبدار را انتخاب کنید.

۲- پس از تمیز کردن توت‌ها، آن‌ها را داخل ظرفی بریزید و روی شعله قرار دهید.

۳- بهتر است از قابلمه‌ای استفاده کنید که بزرگ و جادار باشد تا کار پختن و له‌کردن توت‌ها راحت‌تر انجام شود.

۴- قدری آب روی توت‌ها بریزید تا موقع حرارت دیدن به ته قابلمه نچسبد و نسوزد.

۵- میوه توت خیلی سریع له می‌شود و آب می‌اندازد، اما شما با استفاده از یک کفگیر می‌توانید این روند را تسریع کنید.

۶- وقتی توت‌های له‌شده خوب پخته و له شدند، آن‌ها را از داخل یک توری رد کنید تا دانه‌ها و گوشت میوه از عصاره خالص آن جدا شود.

۷- برای گرفتن عصاره در این مرحله از دست استفاده کنید و توری را حسابی با دست فشار دهید.

۸- عصاره جدا شده را دوباره داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا حسابی بجوشد و به غلظت مناسب برسد.

۹- وقتی شیره به غلظت مناسب رسید شعله را خاموش کنید و قابلمه را کنار بگذارید تا خنک شود.

۱۰- شیره خنک‌شده را داخل بطری شیشه‌ای خشک و تمیز بریزید و آن را داخل یخچال نگهداری کنید.

خواص توت

توت سرشار از آهن، ویتامین سی، ویتامین کا، کلسیم و فسفر است و به هضم غذا، تنظیم فشارخون و تقویت بینایی کمک می‌کند./خراسان

 

انتهای پیام/1005

 

برچسب ها: توت ، شیره ، فوت و فن
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها