دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۴۳۶۲
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۳
ماست با محتوای بالای پتاسیم و منیزیم به عادی‌سازی فشار خون کمک کرده، از پوکی استخوان جلوگیری و مشکلات گوارشی شما را متوقف می‌کند.

به گزارش آوای خزر، در آغاز قرن بیستم ایلیا مچنیکو، برنده جایزه نوبل در فیزیولوژی و پزشکی که به مطالعه علت سلامتی افراد صد ساله در بلغارستان پرداخته است، استفاده ماست را با امید بیشتر به زندگی برابر می داند.

در عین حال، استامن گریگوروف دانشمند بلغاری ترکیب شیر ترش (ماست) را مطالعه کرد و در طی آزمایشات آزمایشگاهی، دو نوع باکتری اسید لاکتیک را در ماست مورد اهمیت قرار می‌دهد: لاکتوباسیلوس و استرپتوکوک (Lactobacillus bulgaricus و Streptococcus thermophilus). این کشف آغاز یک مطالعه علمی جدی درباره ماست بود که توسط محققان مدرن نیز تاکنون ادامه دارد.

کارلوس گومز-گالگو متخصص تغذیه در آکادمی آکسفورد در مجله «ساینس نوتریشن رویو» به این نکته اشاره می‌کند که ماست یکی از مهمترین مواد غذایی از نظر بیولوژیکی در جهان است و منبع بسیار خوبی از پروتئین، چربی و کربوهیدرات‌های به راحتی قابل هضم و همچنین منبع ویتامین‌ها و مواد معدنی است.

۱۰۰ گرم ماست استاندارد حاوی ۱۰٪ پروتئین روزانه، ۴٪ چربی و ۴٪ کربوهیدرات است. ماست غذایی کم کالری است که در هر ۱۰۰ گرم فقط ۱۰۶ کیلو کالری وجود دارد. به همین دلیل، ماست طبیعی بدون مواد افزودنی اغلب توسط متخصصان تغذیه برای ورزشکاران دارای اضافه وزن و زنان باردار توصیه می‌شود.

یکی دیگر از مزایای بزرگ ماست این است که حاوی باکتری‌های زنده است - پروبیوتیک‌هایی که میکرو فلور روده را روان می‌کنند. این واقعیت در دنیای مدرن، که ما مقدار زیادی مواد غذایی تصفیه شده و شیمیایی را مصرف می‌کنیم، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، به همین دلیل باید ماست بیشتری بخوریم. در صورت داشتن اختلال گوارشی، ماست به یکی از بهترین مواد غذایی برای کمک به بازیابی سلامت میکرو فلور روده تبدیل می‌شود. ماست دارای مواد معدنی، کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم، روی، منگنز، سلنیوم و فسفر است. مصرف منظم ماست طبیعی از پوکی استخوان‌ها در برابر تجزیه محافظت می‌کند. در ماست، ترکیب هماهنگ کلسیم و ویتامین D ، تضمین جذب کلسیم را بیشتر می‌کند.

در ماست، محتوای بالای پتاسیم و منیزیم به عادی‌سازی فشار خون کمک می‌کند و ویتامین‌های گروه B اثر مفیدی بر متابولیسم خواهند داشت، که با افزایش انرژی و فعالیت مغزی آشکار می‌شود.

باکتری پروبیوتیک و بیفیدوباکتریوم زنده موجود در ماست می‌تواند به تسکین مشکلات گوارشی کمک کند. با استفاده منظم ماست، مشکلات گوارشی متوقف می‌شود./همشهری‌آنلاین

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها