دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۵۱۳۷
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۷:۴۴
نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد مصرف آسپرین شانس زنده ماندن مبتلایان به کووید ۱۹ که در بیمارستان بستری هستند را افزایش نمی‌دهد.

به گزارش آوای خزر، به نقل از دیلی‌میل، نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد آسپرین شانس زنده ماندن مبتلایان به کووید ۱۹ که در بیمارستان بستری هستند را افزایش نمی‌دهد. 

دانشمندان امیدوار بودند که این دارو مشکلات ریوی و مرگ و میر بیماران کووید ۱۹ را هدف قرار دهد، اما هیچ مدرکی  که نشان دهد آسپرین خطر مرگ یا نیاز به دستگاه تنفس را کاهش می‌دهد، یافت نشد.

یک محقق گفت که نتایج «ناامید کننده» است اما دانستن آنها مهم است؛ دانشمندان دانشگاه آکسفورد امیدوار بودند که رقیق کننده ارزان قیمت خون کارساز باشد زیرا خطر لخته شدن خون را کاهش می‌دهد؛ یک عارضه شایع و کشنده ویروس کرونا است.

محققان دانشگاه مریلند سال گذشته پس از انجام پژوهش‌هایی گفته بودند، مصرف کنندگان آسپرین کمتر در بخش مراقبت‌های ویژه (ICU) بستری شده یا به دستگاه تنفسی ونتیلاتور متصل می‌شوند و در مقایسه با بیماران بستری در بیمارستان که آسپرین مصرف نمی‌کنند، احتمال زنده ماندن شأن بیشتر است.

اما نتایج بررسی جدید  که یکی از مطالعات برجسته در زمینه ویروس کروناست این نظریه را نقض کرده است. پیتر هوربی، یکی از محققان اصلی و متخصص بیماری‌های عفونی در آکسفورد نیز گفت، هیچ مدرکی مبنی بر اینکه بیمار آلوده به ویروس پس از مصرف آسپرین کمتر به دستگاه تنفس احتیاج دارد، وجود ندارد.

محققان امیدوار بودند که آسپرین با کاهش خطر ابتلا به لخته خون به بهبود بیماران کمک کند و شانس زنده ماندن آنها را افزایش دهد.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها