دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۵۷۳۰
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۱
مغز مانند سایر اعضای بدن، مواد مغذی غذایی را جذب می کند. بنابراین برای کودکان بسیار مهم است که از غذاهای بسیار مغذی و تقویت کننده مغز استفاده کنند.

به گزارش آوای خزر،غذای مناسب می‌تواند به بهبود حافظه، تمرکز و عملکرد مغز کمک کند. محققان برخی مواد غذایی تقویت کننده مغز کودکان را به شرح زیر پیشنهاد می‌کنند:


تخم مرغ
بشقاب صبحانه کودک با ترکیبی از کربوهیدرات، پروتئین و مقدار کمی چربی سالم به وی کمک می‌کند تا در طول روز پرانرژی باشد. تخم مرغ سرشار از پروتئین است و به خاطر داشتن کولین به حافظه کمک می‌کند.


ماهی چرب
ماهی‌های روغنی سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ بوده و برای رشد و سلامت مغز مفید هستند. اسیدهای چرب امگا ۳ از اجزای ضروری سلول‌های سازنده سلول هستند. ماهی‌هایی مانند ماهی آزاد، ماهی خال مخالی، ماهی تن تازه، ماهی قزل آلا، ساردین و شاه ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ بوده و باید یک بار در هفته مصرف شوند.


جو دوسر
بلغور جو دوسر منبع عالی انرژی و سوخت برای مغز هستند. آنها سرشار از فیبر بوده که با سیر نگه داشتن بچه‌ها، مانع از خوردن میان وعده‌های بی ارزش می‌شود. آنها همچنین سرشار از ویتامین هایE ، B کمپلکس و روی (زینک) هستند که به عملکرد بهتر مغز بچه‌ها کمک می‌کنند.


سبزیجات رنگی
سبزیجات رنگی سرشار از آنتی اکسیدان هستند که به سالم ماندن سلول‌های مغز کمک می‌کنند. گوجه فرنگی، سیب زمینی شیرین، کدو تنبل، هویج یا اسفناج از جمله سبزیجاتی هستند که باید در رژیم غذایی کودک گنجانده شوند. به راحتی می‌توان سبزیجات را در سس یا سوپ اسپاگتی گنجاند.


شیر، ماست و پنیر
شیر، ماست و پنیر سرشار از پروتئین و ویتامین‌های گروه B بوده که برای رشد بافت مغز، انتقال دهنده‌های عصبی و آنزیم‌ها که همگی نقش مهمی در مغز دارند ضروری هستند. این غذاها همچنین دارای کلسیم زیادی هستند که برای رشد دندان‌ها و استخوان‌های قوی و سالم لازم است. نیاز کلسیم کودکان بسته به سن آنها متفاوت است، اما باید روزانه دو تا سه منبع غنی از کلسیم مصرف شود.


لوبیا
لوبیا منبع خوبی از پروتئین و ویتامین‌ها و مواد معدنی برای کودکان است. لوبیا قرمز و لوبیا چیتی بیش از هر لوبیای دیگری حاوی اُمگا ۳ هستند. می‌توان از این نوع حبوبات در سالاد یا ساندویچ استفاده کرد./مهر 

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار